MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] no
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: _katsur
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: no a nie szanujmy sie kazdy starszy gracz mial ten swoj pierwszy raz
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo nie dosc ze stalem na spawnie to dostalem ganka od babci no a wielki niuniuszas wpadl na pomysl ze akurat mnie sprawdzi bo to calkiem dobry pomysl, wystaczylo pobic kinlana na pingu 600 wysylajac koledze tekstury na discordzie i prosze bardzo, sprawdzonko tak o, zervic potem o dziwo tez sprawdzony XD (rzekomo na prosbe gracza ale nie wiem czy chce mi sie w to wierzyc skoro niuniuszas uwaza sie za osobe uczciwa)
Powód blokady: to tez jest w ogole dobre bo mam regulamin zlamany to nwm moze jak zlamany to niepotrzebnie to pisze
Data nałożenia blokady: wczoraj o 22/23 nwm
Moderator banujący: niuniuszas (pewnie dlatego ze napisalem mu ze go nienawidze)
Serwer: minef... a, hypixel.polska
Sprawdzilem cie na prosbe Quinlanna, poniewaz byl on wtedy zajety. Widzialem, ze nie byles AFK.
Jezeli chcialbys UB to napisz do mnie na dc z prosba o sprawdzenie. (Gracza DIORxZERVIC sprawdzilem przez zgloszenie gracza) nie edytuj kosza
Nie zglosiles sie do mnie przez tydzien, wiec prosbe odrzucam.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie