Cytat:drugą sprawą jest to że w obecnej formie zmiany i wprowadzenie czegokolwiek na ten tryb jest w końcu REALNE
Tu ogólnie chodzi mi oto, że na ten moment, nie ma nic nowego na powstałej edycji, czego nie ma aktualnie, a co za tym idzie, nie ma powiewu świeżości i nie ma czym ten tryb obecnie zaskoczyć, a jeżeli chodzi o SUMO to było i jest na obecnej edycji. Spoko, że jest teraz możliwość przeprowadzania update'ów, ale dalej podtrzymuje to, że można było najpierw wprowadzić masę nowości, a potem stworzyć nową edycję.
Cytat:b) chciano w końcu nową edycję.
Słowo klucz "NOWĄ", a nie zmodyfikowaną/przerobioną. A chciano to już grubo ponad rok temu, zamiast tego dostaliśmy pseudo reedycję, która nic nie wniosła.
Cytat: bo tryb został stworzony przez GRACZY dla GRACZY.
Można jakieś konkrety? Gdzie były jakieś możliwości przedstawienia propozycji na nową edycję? Na forum i DC nic takiego nie widziałem. Nie wiem przez jakich graczy został "stworzony" tryb, ale nigdzie nie widziałem, żeby ktoś był zaangażowany w taki projekt.
Cytat:Chociaż w sumie ciekawi mnie, co na trybie KITPVP gdzie liczą się tylko i wyłącznie twoje umiejętności w PvP da ci "wygraną".
Jeżeli przepisałeś 3/4 klas z obecnej edycji (a zakładam, że tak jest) to nie liczą się Twoje umiejętności tylko klasa jaką grasz.
a) VIP, który podwaja ilość otrzymywanych monet po zabójstwie gracza, za które można kupić klasy?
b) Monety, które możesz wydać tylko na kupno klas?
c) Suffix, dopisek przy nicku?
d) Kolorowe pisanie na chacie?
e) Booster, który po aktywacji podwaja ilość otrzymywanych monet przez 1 godzinę dla wszystkich graczy?
Tak, jeżeli jest coś płatnego, co przyśpiesza pozyskiwanie korzyści w tym przypadku klas, to jest to P2W. I nie wiem po co dodawać na 10 tryb te same "dodatki". Co to kolorowe pisanie na chacie ma dać? Suffixy by miały sens, gdyby nie były za "zł" z portfela tylko np za osiągnięcia w grze np zabójstwa.
Cytat:Forum - exsist
Dział PVP - exsist
Opcja "Nowy Wątek" - exsist
Autor Wątku i Wątek - does not exist
Narzekania po fakcie - exsist
Odrobina kreatywności/wyjście z pewnego schematu - does not exist
Jeżeli nie gram na trybie, który mi nie przypadł do gustu to logiczne, że nie będę pisał o takich rzeczach na forum skoro tam nawet nie bywam. Ale skoro to samo jest dodawane na X tryb pod rząd to staje się nudne i przereklamowane. I nie nazwałbym tego "narzekaniem" tylko stwierdzeniem faktów.
Cytat:Nie ważne jak zrobię, czy ja zrobię - narzekanie i wieczny problem jest.
Na początku napisałem, że nie atakuje tylko obiektywnie oceniam. Skoro jest ten wieczny problem to z czegoś wynika i wiesz co? Chyba wiem dlaczego. Wiesz co łączy UPvP, PvP Classic i przyszłą edycję Kit PvP? Wszystkie te 3 tryby zlewają się ze sobą wieloma aspektami. O ile za 1 razem jak w przypadku upvp było to spoko to z każdym kolejnym stosowaniem tego w kolejnych trybach poprostu sprawia, że nie ma nic nowego. A i jak się nie ma pomysłu na tryb to się poprostu nie podejmuje tego. Tak jak napisałem na początku.