MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: -The Walls-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Tryb The Walls był dobrym trybem....Zostal usuniety nwm z jakich powodow, ale chyba dlatego ze bylo malo graczy. Nooooo, a ile jest graczy na paint-ball'u?A ile na Villager Defense????MALO! Wiekszosc graczy lubi The Walls dlatego bo ma fajny klimat i mozna tam dorobic sie troche $(Teraz wogole nie da sie zarobic na MS). Dlatego pomyslalem zeby przywrocic ten wspanialy tryb jakim jest The Walls...

Glosujcie!
Wątpie aby ten tryb powstał. Został usunięty bo gracze na nim w ogóle nie grali, Jesli chodzi o paintball graczy jest systematycznie powyzej 15 w godzinach po poludniowych więc arenki mogą się odbywać bez problemu, Co do VD tryb się wciąż rozwija a graczy przybywa, codziennie ponad 30-40 graczy siedzi na tym trybie. Co do TheWalls moim zdaniem jest bez sensu wprowadzenie tego trybu. Dlaczego ?
Jest już jeden tryb z 4 drużynami i turami. Jest WojownicyDusz.
Jesli jednak nadal chcesz aby powstał TheWalls podaj plugin na ten tryb i zbuduj mapy. Inaczej twoja propozycja nie zostanie rozpatrzona.
Niestety, na nie. Aktualnie trybem do zarabiania jest Survival Games.
Na paintballu gra od 20 do 30 ludzi, wiec nie wiem czemu narzekasz.
Najmniej ludzi gra zazwyczaj na GTA i Villager Defense. Tam zazwyczaj jest 5, wieczorami w weekendy 15 osob.
EDIT: Po rozmysleniu na tak lamane na neutral Smile
A ja mówię tak i naj mniej jest na Parkour
Na tak
-Jednym z powódów małej ilości graczy jest fakt że praktycznie nic się na tych trybach nie zarabia między innymi na SG było kiedyś multum osób ale po zmianie $ za wygraną z 5k na 2k wielu graczy przestało grać.

-Dodanie 5k za wygraną na SG jak było zawsze + przywrócenie TW z bardziej zrozumiałym pluginem i wygranym $ zbliżonym do tego na SG (jeśli prośba z przywróceniem TheWallsów zostanie zaakceptowana można by dodać parę dodaktów typu drop ze stowna & prywatne piece dla VIP & nowe mapy).

-Dodanie na parkour nowych map i większe $ za przejście danej mapy + dodanie jakichś motywów dla starych map ponieważ skakanie po mapie w kształcie kwadrata 10x10 to nic ciekawego.
(20-December-2015 14:47:57)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]A ja mówię tak i naj mniej jest na Parkour

Zauwaz, ze parkour to nie tryb druzynowy a bardziej dla 1 osoby wiec nie ma co na nim grac. Ale parkour powinien byc usuniety, zgadzam sie. Nie aktualizowany od sredniowiecza, a "nagrody" za przejscie go sa smieszne.
Jestem jak najbardziej na TAK!
Gracze tam nie grali, ponieważ tryb nie był aktualizowany i był bag, że nie można było wybierać klas. To był dobry TheWalls grałem tam bardzo długo. To był jedyny TheWalls z takim dropem, na innych serwerach było inaczej. Miałem już o tym pisać.
The Walls jest bardzo ciekawym trybem. Niestety mało osób tam grało, a do rozgrywki jest potrzebnych trochę osób.

Jednak zagłosuję na: 'Tak, chcę'.
Pograłbym na TheWalls. Zaglosuje na Tak!
(20-December-2015 15:41:00)PSmith15 napisał(a): [ -> ]
(20-December-2015 14:47:57)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]A ja mówię tak i naj mniej jest na Parkour

Zauwaz, ze parkour to nie tryb druzynowy a bardziej dla 1 osoby wiec nie ma co na nim grac. Ale parkour powinien byc usuniety, zgadzam sie. Nie aktualizowany od sredniowiecza, a "nagrody" za przejscie go sa smieszne.

Zgadzam się że są śmieszne nagrody za najtrudniejszy parkour 1 poziom jest znaczy było 20 $ za 6 poziom też tyle sam i za każdy jest tylko 20$
Stron: 1 2
Przekierowanie