MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prośba do administracji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!
Pewnie większość z was co ma 45 lv+ na RPG ma ten problem ,że gracie sobie spokojnie aż tu nagle ktoś ci pisze "Dasz jakieś itemy?" lub "Dasz jakiś dobry miecz?" to naprawdę wkurza.Więc prosił bym o wprowadzenie komendy /ignore

Jeśli to jest możliwe Big Grin
Jest ta komenda wprowadzona, ale nie ma permisji dla graczy.
(20-December-2015 13:20:03)vadtrex napisał(a): [ -> ]Jest ta komenda wprowadzona, ale nie ma permisji dla graczy.

wiem ale niech dadzą permisje dla graczy
podpisuje się pod postem kolegi !
Oczywiście jestem za. Temat jest jakiś już czas drążony, a nie wiem dlaczego, nic by się nie stało gdyby była dodana permisja na "/ignore" dla graczy. Jak z kimś się gra i nie gada się na skype lub TS to potrzeba czatu, więc nie opłacało się wyłączać czatu przez jednego uciążliwego gracza, tylko wpisać /ignore co by było wielkim ułatwieniem.
Też jestem za! Tongue
Znam to uczucie jak masz dobre itemy (nie tylko zresztą na rpg) i masz spam na czacie: dasz to! dasz tamto! a dasz mi to! itd. A ta komęda by wszystkim takim sytuacją zapobiegła Smile
Pozdrawiam Smile
Jestem Za Ciągle Tylko 'Dasz Diax Miecz ? lub jakiś dobry?
Widzę ,że mam duże poruszenie tylko ciekawe czy administracja się zainteresuje i zgodzi Smile
Myślę ze to jest w interesie servera żeby pomagać nie tylko nowym ale i tym bardziej doświadczonym graczom wiec banan pewnie przy większej aktualizacji o tym pomyśli
(21-December-2015 13:07:57)zenoxio napisał(a): [ -> ]Myślę ze to jest w interesie servera żeby pomagać nie tylko nowym ale i tym bardziej doświadczonym graczom wiec banan pewnie przy większej aktualizacji o tym pomyśli

Za bardzo nie mogę przeczytać... Pozdro Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie