MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] nawet nie wiem jak to nazwac tak szczerze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: mikuwu
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: kilka razy, ale nie za coś takiego, tylko zwykle bardziej.. rozsądne rzeczy
Dlaczego chcesz dostać unbana: odwołując się do powodu bana, dostalem go za rozmowe o tym jakie jest to podejrzane ze po raz DRUGI w ciagu godziny w klatce na survivalu jeden z moderatorow decyduje sie sprawdzic kogos z grupy wygrywajacych, podejrzanie na rzecz jednejtej samej gildii (w ktorej sie rowniez znajduje osoba banujaca). nie powiedzialem nic o tym ze ktokolwiek jest "faworyzowany", tylko ze jest to lekko podejrzane i zartobliwie powiedzialem ze "oni nigdy by nikogo nie faworyzowali". wydaje mi sie ze jest to impulsowa reakcja osoby banujacej
Powód blokady: "Rozpowrzechnianie informacji dzialajacych na szkode serwera"
Data nałożenia blokady: 06.05.2022 22:27
Moderator banujący: michal_GOLD
Serwer: hypixel.pl
Więc tak, zachowanie według mnie nieodpowiednie bardzo, ponieważ gracz nie ocenia czy administracja faworyzuje graczy to po 1, po 2 tłumacząc Ci sytuacje które zaistniały pare razy, nic to nie zmieniło. Ostrzegałem już na chacie, że sytuacje typu notoryczne pisanie o faworyzacji kończą się banem. (Nie musiałeś tego wiedzieć, lecz to oczywiste że takie pisanie skończy się karom - pisałem 2 razy "Powtórzysz to?", dalej brnąłeś w to..)

Odrzucam ze względu na słuszne nadanie kary.
--------------------
mikuwu: ani nie zaostrzasz kar 6.05.2022, 14:28:57
mikuwu: michal_GOLD wcale nikogo nie faworyzujesz 06.05.2022, 14:28:55
mikuwu: oczywiscie 6.05.2022, 14:28:48
-----------------
mikuwu: ktorzy nigdy nie daja faworki 6.05.2022, 22:26:46
mikuwu: michal_GOLD ja tylko mowie ze dobrymi moderatorami jestescie 6.05.2022, 22:26:43
mikuwu: sa to swietnie moderatorzy ktorzy nie trzymaja nic przeciwko nikomu 6.05.2022, 22:26:36
mikuwu: MikeRoss michal_GOLD ani niuniuszas NIGDY by nie faworyzowali nikogo
6.05.2022, 22:26:20
-----------------
Trochę szukanie powodu bana na siłę, następnym razem proszę zgłaszać takie rzeczy bezpośrednio do mnie czyli do opiekuna administracji lub po prostu zrobić skargę mając oczywiście jakiekolwiek dowody. Odbanowanie zaakceptowane.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie