MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Avatar Świąteczna wersja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Taka Świąteczna wersja avatara. Jak na grafika przystało tak zrobiłem może nie na szóstkę ale zawsze coś. Zrobione w Gimp.
Na upload :
[Obrazek: image.php?dm=SSOP]
Screen SHU :
http://scr.hu/4l11/q8ux8
Do Pobrania :
http://speedy.sh/TVenG/invalid-url6.jpg
Dlaczego czapeczka nie czerwona?
Niby jak napisałeś nie jest na szóstkę, ale jest ładne i wystarczy. Łap plusa.

I jeszcze pytanie, po co ty dajesz do pobrania jak można po prostu z forum lub Screen SHU przerzucić zdjęcie na pulpit lub skopiować grafikę? Tongue

(19-December-2015 22:57:38)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Dlaczego czapeczka nie czerwona?

A "dlaczego" się czepiasz o byle gówno jak byś sam lepiej nie zrobił?
Ale on grzecznie pyta tylko
Pyta to Ci w tylku siedzi kupko.

(19-December-2015 22:57:38)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Dlaczego czapeczka nie czerwona?

A dla tego że PhotoShop mi się skończył i nie chce formatować kompa ani rejestratora
(19-December-2015 23:22:00)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ]

A dla tego że PhotoShop mi się skończył i nie chce formatować kompa ani rejestratora
Okej ;D
Fajnie dopracowany coś mi się rozmywa w okolicach oczu ale to pewnie wina monitora.
Placek radzę ogarnąć maść na ból du*y. Okulary mogę zakupić i ci wysłać bo normalnie się pytam nie wyjeżdam z pretensjami.
Takie pytanko czy chcielibyście taki awatar

Dla nowych graczy na święta
OCZYWISCIE ,ŻE NIE!

Słaby awatarTongue
To zrób lepszy sam bez korzystania neta.
Ja wykorzystałem tylko avatara z forum i reszte sam robiłem (grafika wektorowa) pozdro dla kumatych. Czapka zrobiona w taki sposób grafiką wektorową. Wykorzystałem wszystkie moje umiejętności, które nabyłem na lekcjach z moim wychowawcą grafikiem. Więc jak masz coś do mojego wychowawcy to masz coś do mnie i całej mojej klasy, tak więc morda w kubeł.
Stron: 1 2
Przekierowanie