Taka Świąteczna wersja avatara. Jak na grafika przystało tak zrobiłem może nie na szóstkę ale zawsze coś. Zrobione w Gimp.
Na upload :
Dlaczego czapeczka nie czerwona?
Ale on grzecznie pyta tylko
Pyta to Ci w tylku siedzi kupko.
(19-December-2015 22:57:38)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Dlaczego czapeczka nie czerwona?
A dla tego że PhotoShop mi się skończył i nie chce formatować kompa ani rejestratora
(19-December-2015 23:22:00)DominikPL1590 napisał(a): [ -> ] (19-December-2015 22:57:38)TiTeczek napisał(a): [ -> ]Dlaczego czapeczka nie czerwona?
A dla tego że PhotoShop mi się skończył i nie chce formatować kompa ani rejestratora
Okej ;D
Fajnie dopracowany coś mi się rozmywa w okolicach oczu ale to pewnie wina monitora.
Placek radzę ogarnąć maść na ból du*y. Okulary mogę zakupić i ci wysłać bo normalnie się pytam nie wyjeżdam z pretensjami.
Takie pytanko czy chcielibyście taki awatar
Dla nowych graczy na święta
To zrób lepszy sam bez korzystania neta.
Ja wykorzystałem tylko avatara z forum i reszte sam robiłem (grafika wektorowa) pozdro dla kumatych. Czapka zrobiona w taki sposób grafiką wektorową. Wykorzystałem wszystkie moje umiejętności, które nabyłem na lekcjach z moim wychowawcą grafikiem. Więc jak masz coś do mojego wychowawcy to masz coś do mnie i całej mojej klasy, tak więc morda w kubeł.