MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [ANKIETA] Jaki chcielibyście nowy tryb gry na serwerze?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Drodzy Gracze!

Postanowiłem sporządzić dla Was ankietę i podać kilka trybów, które planujemy zrobić. Wyżej zostaną podane nazwy trybów, a waszym zadaniem jest wybranie trybu, jaki najbardziej byście chcieli. Dwa tryby, które będą najbadziej typowane, zostaną wprowadzone na serwer.

Administracja serwera MineSerwer.pl pozdrawia!
mag a przyjrzałbyś się mojej propozycji? nazywa się nowy tryb (propozycja) i z radością zagłosuję na ankietę proszę tylko by ktoś z administracji przejrzał to i zadecydował o losach tej propozycji. Będę bardzo wdzięczny bo czekam i narazie tylko gracze mi oceniają to. Pozdrawiam ciebie i całą administację Smile
Ja bym chciał Lucky Block
No Lucky Block WIN!!! (sorki za wykrzykniki)
Tylko ciekawi mnie to kto będzie to robił ;p
NIE JA!!!

bo mam bana Smile

chwila mam prawdziwą burzę mózgów mag skoro to proponował on to będzie robić hi hi Smile
Jest wiele trybow które chciałbym sam zobaczyć.

Z tych tutaj istniejących na liście wybral bym levels Pvp bo najciekawszy, można tak ująć.
W zasadzie to miałem z tym trybem już doczynienia ale niestety nie na waszych serwerach, jednak brzmi kolejne pytanie.

Kto zaprojektuje mapki?

Pozdrawiam
mag a któryś z tych trybów jest wymyślony czy to po prostu byle kopiowanie pomysłów? bo jak dla mnie widzę tu same kopie trybów Smile
Dla mnie Lucky Block bo to jest fajny mod Big Grin
KalisPro Ja Moge Ci Pomoc Przy Trybie Lucky Block.
Stron: 1 2
Przekierowanie