MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] dmg od upadku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie chciałbym dać propozycje o usunięciu dmg od upadku dlaczego?
gram sobie dzisiaj na classicu punchuje sie za gosciem wychodzimy górke i chłop mnie spycha z górki non stop przez co zdedałem. Czy na prawde spychanie kogoś z łuku może decydować o tym czy kogoś sie zabije? jeszcze gdy ma się najlepsze sety na trybie
Wczesniej nie dostawalo sie obrazen od upadku, zostalo to wprowadzone w updacie, ale jestem jak najbardziej za. Wystarczy ze ktos wepchnie cie do kanionu lub czegos podobnego z kilkunasto kartkowym spadkiem i nie ma szans na przezycie.
Obrażenia od upadku są od początku tej edycji, bo na beta-testach chcieli gracze aby takowy dmg był.
pytalem sie innych to nie za bardzo podoba im sie ten pomysl z dmg po upadku i tak jak wczesniej pisalem to wlasnie on czesto decyduje o roztrzygnieciu walk
Uważam, że dmg od upadku jest swojego rodzaju taktyką i elementem walki tak samo jak tracenie głodu. Miej na uwadze, że w startowym secie od upadku nie zginiesz no chyba, że masz bardzo mało hp ;p.
to moze zrobimy ankiete za/przeciw?
Ja jestem za tym by damage od upadku pozostał na trybie.
W stu procentach zgadzam się z tym, co Trawsonek napisał wyżej - jest to w pewien sposób taktyka oraz sposób walki.
Obrażenia od upadku pozostaną.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie