MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] odwolanie sie od ub AmazingJackjm
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:[AmazingJackjm]
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:[calkiem dawno ale tak]
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:[poniewaz zostalem bezpodstawnie wezwany na sprawdzanie gdzie jedyne co robilem to spamowalem w ec do ktorego nie mialem dostepu bo nie bylem dodany do danej dzialki a wasz administrator twierdzi ze ac mu wyswietlal u mnie "reacha" co wydaje mi sie skrajnie niemozliwe chociaz patrzac na ac z innych trybow moze i tak bylo w kazdym razie chcialbym dostac ub bo nie mam zamiaru wydawac 20zl na ub]
• [b]Powód blokady:[brak wspolpracy podczas sprawdzania]
• [b]Data nałożenia blokady:[23.04.2022]
• [b]Moderator banujący:[Jian__ (quinlan)]
• [b]Serwer:[minefox/hypixel]
Mogłeś podać anydeska, i dać się sprawdzić skoro "grałeś czysto" ale wolałeś jednak się wykłócać i pisać, że nie podasz mi anydeska, dlatego też nie otrzymasz unbana. Odrzucam.
(23-April-2022 01:22:27)_Quinlann_ napisał(a): [ -> ]Mogłeś podać anydeska, i dać się sprawdzić skoro "grałeś czysto" ale wolałeś jednak się wykłócać i pisać, że nie podasz mi anydeska, dlatego też nie otrzymasz unbana. Odrzucam.

ile razy mam ci tlumaczyc ze ty jedynie chcesz mojego anydeska zeby posiadac moje dane osobowe i gdzies to wykorzystac bo masz bol dupy dlatego ze cie kiedys wysmiewalem i kazdy ma twoje zdjecia XD serio myslisz ze podam komus takiemu jak ty anydeska? prosze cie pograzasz sie juz
Sam kod do anydeska nie sprawi że magicznie twoje dane osobowe staną się publiczne, w momencie naruszenia strefy prywatności podczas sprawdzania można się rozłączyć lub po prostu to zgłosić. Sprawdzane są rzeczy związanie z minecraftem, nie naruszane są prywatne foldery/Pliki.

Nie mówiąc że cała wypowiedz nie ma sensu do unabana.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie