MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] x
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: DD0SINGG
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tag
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Cześć, dostałem dzisiaj bana od Jian__ za rozpowszechnianie danych osobowych, incydentu sobie nie przypominam więc poszedłem to wyjaśnic na tsa. Administrator nie chciał mi powiedzieć o jakie dane osobowe chodziło, ani powiedzieć, o co tak dokładnie chodzi. Na chacie nie napisałem żadnych danych osobowych więc proszę o wytłumaczenie sprawy. Wchodzę na serwer jak gdyby nigdy nic i dostaję bana za coś, czego nie zrobiłem. Nie widzę dowodów obciążających moje imię, zarówno jak i nie rozumiem wymiaru wymierzonej kary. Jest to moja pierwsza kara, jaką jest ban, dlatego też proszę o wyjaśnienie mi sytuacji i unbana/ewentualnie skrócenie kary. Jako dowód załączam film z wydarzenia na teamspeaku
Powód blokady: rozpowszechnianie danych osobowych
Data nałożenia blokady: 22:04:2022
Moderator banujący: jian
Serwer: hypixel

https://www.youtube.com/watch?v=-5jH0jAbFCI
Hej, zacznijmy od powodu bana na koncie stress_z - prowokowałeś mnie gdy ja zwyczajnie sobie grałem na trybie PvP Classic, jednak z początku na to nie reagowałem.
Zapewne liczyłeś na to, że zacznę się z tobą kłócić, jednak brak odzewu z mojej strony spowodował, że kontynuowałeś prowokacje - dalej prowokując napisałeś moje imię i nazwisko, bez paru literek, myśląc, że nie zostaniesz za to ukarany. Wtedy nadałem ci bana z powodem "Rozpowszechnianie danych osobowych administracji, marne prowokacje." (w tym momencie nie wiedziałem jeszcze, że to twoje mk) następnie wszedłeś na serwer na nicku DD0SINGG, i dalej mnie prowokowałeś i obrażałeś. Z tego powodu zbanowałem i to konto, z powodem "Prowokacje w stronę administracji, obraza administracji/mk - poprzedni nick - stress_z"
Nie jest to twoja pierwsza kara, jesteś wielokrotnym recydywistą zarówno jak i graczem z wieloletnim doświadczeniem, powinieneś wiedzieć, że tego typu zachowanie jest nie na miejscu.
Oba bany są według mnie jak najbardziej słuszne.

19. Użytkownik ma możliwość założenia dodatkowego konta, jednakże w przypadku złamania regulaminu każde z nich może zostać zbanowane.

Swoją drogą co do twojego nagrania z CP: §2.10. Na serwerze zabrania się nagrywania wszelkich rozmów, bez zgody pozostałych użytkowników przebywających na kanale.
Za taką pajacerkę masz zakaz grania na naszych serwerach w gratisie.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie