MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Ban za nic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Beuhz
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Poniewaz po raz kolejny dostalem bana za wspolprace tak na prawde za nic rzadko bylem na serwerze wiec jak mialem z nim wspolpracowac a nawet jak w gildii jak cheater o ktorym ja nie mam pojecia to z jakiej racji ja jestem z automatu za to banowany wiec tym razem prosze o uba bo szumiel widzial wspolprace w zabijaniu cheatera a pozniej bycie z nim w jednej gildii wiec ty troszke pomysl i sie zastanow kiedy bylem dłuzej na serwerze i co mam w ekwipunku zeby takiej wspolpracy sie wgl dopuscic nawet jak mnie na serwerze wtedy nie bylo a nie banowac calą gidlie bez zadnego uzasadnienia bo tak. (ze wy nie rozumiecie prostej rzeczy skoro ja jestem zapewniony przez kolege ze jest czysty i nic nie posiada to ja też dostaje bana tak na prawde za nic bo nie wiedzialem ze co kolwiek moze miec skoro mnie nawet na serwie nie bylo absurd)
Powód blokady: Wspołpraca z cheaterem po raz kolejny (tak, tak)
Data nałożenia blokady: 23:10 wczoraj
Moderator banujący: Trawa ;p
Serwer: Hypixel
To bardzo ciekawe, skoro twój kolega wbija na multikontach i sobie cheatuje (w tym na głównym koncie), a ty go dodajesz do gildii (gdzie w tej gildii byłeś tylko ty i on). Wtedy też "nie wiedziałeś" więc daruj sobie takie tłumaczenie, jak widać pierwsza kara cię niczego nie nauczyła to otrzymałeś takową po raz kolejny, tylko że tym razem na zawsze. Prośba o odbanowanie odrzucona.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie