MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [ClickBait]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: fAEHORw.jpg]

Preambuła
Tak jak Mesjasz trzeciego dnia powstał ze zmarłych, tak i dział WD trzeciego dnia powrócił na forum, a razem z nim pojawił się ten oto skromny wątek. Znajdziecie tu wiele przydatnych oraz całkowicie poważnych informacji do użytku własnego, oraz nie tylko. Wrażliwych czytelników ostrzegam że efekty kolorystyczne występujące na stronie mogą wywołać skutki uboczne w postaci ataku paniki, otyłości, a nawet samozdiagnozowanej depresji.

Tak więc przyszła pora na ogłoszenia parafialne:

1. Community Meeting
Zakończyłem pierwszą fazę prac nad trybem, tak więc przyszła pora na omówienie kwestii takich jak boskie, dobór drużyn, pvp, i inne sprawy na których wymienienie jestem zbyt leniwy. Zgromadzenie to będzie miało miejsce 9.04.2022 od godz. 17:30 do godz. bliżej mi nieznanej, na naszej ukochanej platformie discord. Oczywiście w czasie spotkania będzie możliwość wejścia na sam tryb oraz przetestowania wprowadzonych mechanik.

Koniec ogłoszeń parafialnych.
kiedy wd

mam pytanie które nie jest pytaniem czli pytanie retoryczne młodzi widzowe pvp 1.8 teraz patrzcie uważnie pvp 1.8 lepsze!!!!!!!!!!!!!

jeśli nie wiecie co to pytanie retoryczne prosze bardzo widzowie figura: stylistyczna i retoryczna; pytanie zadane nie dla uzyskania odpowiedzi, lecz w celu skłonienia odbiorcy do przemyśleń na określony temat, podkreślenia wagi problemu; ewentualnie pytanie, na które odpowiedź jest oczywista.
To niezły zart na prima aprilis. Prawie się nabrałem.
Prima Aprilis!
Cały dowcip polegał na tym że spotkanie nie odbędzie się o 18:00, tylko o 17:30!
jezu szumiel już się pociachałem ze strachu szumieloss to koksu czli moja mama pozdrawiam kumających prank
(02-April-2022 00:03:59)szumielxd napisał(a): [ -> ]Prima Aprilis!
Cały dowcip polegał na tym że spotkanie nie odbędzie się o 18:00, tylko o 17:30!

Cóż za zaskoczenie, niesamowite zwroty akcji - nie czuje się godzien nawet czytania wiadomości tak zabawnego człowieka.
coś czuje że za 3 miesiące bedzie kolejny clickbait czekam, czekam i nie moge sie doczekać
Przekierowanie