MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Odwołanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Beuhz
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Tak, ale bardzo dawno
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ nie rozumiem nadania mi kary iż biłem sie z graczem i odpalił wspomagacze na co nie miałem zadnego wpływu a nie bylo totalnie zadnego aktywnego administratora zebym mógł go zgłosić wiec nie rozumiem dlaczego dostałem bana za współprace której nie było nawet nie mielismy w czym wspolpracowac...
Powód blokady: Współpraca z oszustem
Data nałożenia blokady: 26.03.2022 17:51
Moderator banujący: szumielxd_
Serwer: MF/HP
zdaje sobie z tego sprawe ale zawsze warto próbować szczególnie ze kiedyś też miałem administratora i z reguły jak widzialem jak sie cheater z czystym bije to banowalem cheatera a nie obydwu za wspolprace
(26-March-2022 19:14:04)beuhz napisał(a): [ -> ]nie bylo totalnie zadnego aktywnego administratora zebym mógł go zgłosić wiec nie rozumiem dlaczego dostałem bana za współprace
Wiadomo, komenda /report jest nadwyraz podobna do komendy /zapros. Administracji nie ma, więc nie widzi, a recydywista w gildii zawsze się przyda.
Tu natomiast warto wspomnieć że jako były administrator powinieneś doskonale wiedzieć że sanders ma zakaz gry na serwerze, a jednak postanowiłes to zignorować. Skargę na Twojego kolegę napisałeś nie Ty, a zwykły gracz survivala, który jak widać poradził sobie ze zgłoszeniem znacznie sprawniej niż Ty.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie