MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : DrwalStachu
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ nie wiem dlaczego automat wyłapał, że mam aurę po prostu ja się dobrze klepie.Mogę wysłać ss foldera ale nie wiem jak zrobić nawet sprawdzić mnie można, że nie mam.
Serwer: MineFox.pl
To nie przypadek, że AC wyłapał, że masz aurę. Trzy razy uderzyłeś bota, a nagrodą jest twój Permban. Moim zdaniem, nie powinieneś mieć UB. SS może podsyłać ile chcesz, bo po formacie to wszystko możliwe Wink Jak na razie nikt nie wygrał z AC Wink
Wydałem tyle hajsu sprawdźcie mnie i powiedzcie jak zrobic zdjęcie folderu i gdzie to jest straciłem chyba ze 120 zł albo więcej ps: pisze z tableta
Jak automat wykryje aure to wiadomo ze masz aure
automat nigdy nie banuje ludzi bez aury To wygloda ze masz aure

Pomogłem Daj Diaxa
Masz do mnie pytanie ?! To napisz mi na PW
s p r a w d z c i e mnie przysle zdjęcie folderu powiedzcie jak albo chociaz zrobię nowe konto a wy mi dacie ity i uprawnienia z drwala
"administracja nie odpowiada za utracone itemy" Z ac nigdy nie wygrasz
Takie pytanie. Kogo obchodzi, że na grę wydałeś hajs? To jest tak samo jak w przypadku Xaxus'a. Kupując rzeczy za prawdziwe pieniądze powinieneś liczyć się z ryzykiem bana za cheaty Wink
Wogole czytacie co pisze? Ze mogę wysłać SS folderu albo tak jak do góry żebym zrobił konto nowe i ity i uprawnienia przeslac ja nie mam cheatow
Itemy na pewno nie dostaniesz na nowe konto, a z SS ja już pisałem - możliwe, że zrobiłeś formata Wink Sorry, ale UB raczej nie będzie
(19-December-2015 16:45:22)DrwalStachu napisał(a): [ -> ]Nazwa użytkownika zbanowanego : DrwalStachu
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ nie wiem dlaczego automat wyłapał, że mam aurę po prostu ja się dobrze klepie.Mogę wysłać ss foldera ale nie wiem jak zrobić nawet sprawdzić mnie można, że nie mam.
Serwer: MineFox.pl

Automat Cię wyłapał bo masz cheaty Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie