MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Podanie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick na serwerze: Nisorasuy_
Zainteresowania: Trawa, koks i dziewczyny
Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: Wrzesień 2018 rok
Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: Oczywiście, że nie.
Twój nick na Team Speak-u: Niso
Na jakich trybach grasz najczęściej?: KitPvP, UPvP
Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: A i owszem, jestem bardzo elastyczną osobą i potrafię zagospodarować swój czas w taki sposób aby połączyć życie prywatne i bycie policjantem.
Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: Nie bo mnie nie lubią.
Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Oczywiście w pierwszej kolejności zniosę idiotyczne kary, które są nadawane każego dnia na tej jakże wspaniałej serwerowni. No i ogólnie mam bardzoo długi staż na tej jakże wspaniałej serwerowni!
Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: Nie zostałem obdarowany takimi umiejętnościami, ale za to posiadam o wiele więcej przydatnych! Umiem bardzo dobrze parkować równolegle.
Cytat: Oczywiście w pierwszej kolejności zniosę idiotyczne kary, które są nadawane każego dnia na tej jakże wspaniałej serwerowni. No i ogólnie mam bardzoo długi staż na tej jakże wspaniałej serwerowni!

Cytat:• Zainteresowania: Trawa, koks i dziewczyny

Cytat:• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: Nie zostałem obdarowany takimi umiejętnościami, ale za to posiadam o wiele więcej przydatnych! Umiem bardzo dobrze parkować równolegle.
Nieudolne troll podanie...

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie