MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Odblokowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: mosaghawsi
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ uważem, że dostałem go niesłusznie, a cenie ten serwer, ludzi, którzy na nim grają i zarządzają i chciałbym z niego dalej korzystać w pełni.
Powód blokady: stanie afk na golemiarce
Data nałożenia blokady: 21.02.2022
Moderator banujący: XFluffyXCookie
Serwer: mineserwer

Cześć piszę w sprawie bana za stanie afk na golemiarce. Chciałbym jednak złożyć prośbę o odbanowanie, iż od rana jestem dostępny na serwerze i dosłownie na 4-5 min wyszedłem z pokoju do toalety i po picie. Zapomniałem jednak, że nie odszedłem od golemiarki, a zdaje sobie sprawę, że jest za to perm. Mam teraz nauczkę i obiecuję, że nigdy więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Jeżeli jest potrzeba to możemy o tym porozmawiać na głosówce.
Pozdro
Rozumiem, dziękukuje że się do mnie zgłosiłeś. Fajnie że zdajesz sobie sprawę, że bana dostałeś słusznie. Nadanego bana skróce ci do 7 dni oraz proszę abyś w takiej sytuacji, wchodził na /spawn, badz w miejsce gdzie nie jesteś w stanie zarabiać na afk. Pozdrawiam
Czy nie dało by się skrócić do 2 dni? Jest mi bardzo szkoda czasu i chciałbym szybko się rozwijać. Rozumiem, ze regulamin zobowiązuje, ale jednak te 7 dni to sporo.
Jesli zalezy Ci na rozgrywce juz teraz mozesz zakupic unbana na sklepie serwera, jednak jak nie chcesz wydawac pieniedzy to musisz poczekac te 7 dni na odblokowanie konta.

[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie