MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Boss- Expowisko 80
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć!
Po zmniejszeniu cen na bossa, postanowiłem zebrać itemy trzymane w skrzynce i wybrać się na "prastarego króla" na expowisku 80. Cóż, wszystko fajnie - respi się, w normalny sposób zostaje zabity, ale co dalej? Otóż...Nie dostałem "duszy prastarego", która jest głównym celem tego bossa (bowiem nagroda w postaci expa za niego to jakieś śmieszne 23k). Wydaje mi się, że powinien być na nią 100%. Być może się mylę, tak więc proszę nie atakować jeśli faktycznie tych % jest trochę mniej. Choć uważam, że powinien być na nią 100%, głownie z powodu chęci zbierania itemów na tego bossa jak i w ogóle expienia na 80 - mimo obniżki cen, nadal o jakąś pokaźną sumę graczy może być ciężko na tym expowisku. Tak więc przechodząc do meritum - proszę o zwrot tej duszy prastarego na nick HungaryEmpire. Pax et Bonum, pozdrawiam!
Przy okazji co do expo 80 zapomniałem dodać, w poprzednim wątku, Banan zmniejszyłbyś ilość przedmiotów questowych ? bo na bossa były zmniejszane a zapomniałem o zadaniach.
To zle ci sie wydaje bo jest bodajze 70% na drop duszy, skoro nie dropnela to nie dropnela. Obnizka ceny byla na bossa praktycznie 3krotna, na wyzszych expowiskach o bossy nie latwo.
Przekierowanie