MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Wymiana ksiąg kowala
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałem dziś sobie wymienić moje księgi kowala +1 na +2 a potem na +3, ale gdy zobaczyłem, że potrzeba po 3 księgi + 32 złota goblina np. +1 żeby zrobić +2 to coś we mnie pękło..... Uważam, że obecne ceny są przesadzone, ponieważ te księgi tracą na wartość przez to, że trzeba ich większą ilość na ulepszenie księgi niż kiedyś, dlatego pisze ten wątek z prośbą o zmniejszenie ilości ksiąg do ulepszenia z 3-ech do 2-óch (ilość złota i paktów zostaje) argumentuje to tym, że gracze f2p mają BARDZO trudno o zdobycie księgi +3 a raczej +2 nie będą wkładać do setów ostatecznych. Fakt, zostały dodane możliwości zdobycia ksiąg +2, ale to dalej jest jakiś wysiłek i to w sumie nie byle jaki, gdyż mamy parę procent ze skrzyni anioła, czarnego króla mieczy oraz lewiatana, co nie zmienia faktu, że te bossy są w miarę wymagające a bossy np. lewiatan został pokonany tylko raz... (czarnego króla mieczy nie wliczam bo został on dodany nie dawno).

Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby oraz o zostawienie opinii Big Grin
W pełni popieram twoje zdanie
Nie po to zostały zbudowane dropy kilku skrzyń jak i dropy z bosow o księgi kowalskie dla f2p żeby teraz nerfowac ceny craftingow.
Przekierowanie