MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prosba o odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:Badmojo
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Poniewaz jest to ulubiony serwer mojego synka i dalej chcialby kontynuowac na nim gre, z racji ze ma 5 lat nie byl w stanie odpowiedziec na sprawdzanie chyba podczas gry .
Powód blokady:Brak wspolpracy podczas sprawdzania
Data nałożenia blokady:19.01.2022
Moderator banujący:MadelineAM
Serwer:MineFox
Jak dobrze pamiętam, osoba grająca pod podanym nickiem normalnie mi odpisywała, że nie umie pobrać AnyDeska, podjąłem próbę wytłumaczenia, wytłumaczyłem. Podanie o ub odrzucam!
(21-January-2022 20:01:08)MadelineAM napisał(a): [ -> ]Jak dobrze pamiętam, osoba grająca pod podanym nickiem normalnie mi odpisywała, że nie umie pobrać AnyDeska, podjąłem próbę wytłumaczenia, wytłumaczyłem. Podanie o ub odrzucam!
No coz, dziekuje w takim razie za edukacje mojego dziecka, skoro synek 4.5 letni dopisywal to wiecej juz nie mamy o czym dalej rozmawiac. Prosze sprawdzic logi zanim napisze sie bzdury i to publicznie, dzieciak nawet nie ma pojecia jak uzywac czatu w grze. Gra i buduje sobie i walczy z innymi dzieciakami .
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie