MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja Nowej Miniusługi - "Kupiec Korzenny"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Pragnę zaproponować nową miniusługę, która mnie, oraz bardzo aktywnym graczom zapewne bardzo by się przydała. Co prawda nie jest konieczna, aby to robić lecz znacznie wygodniejsza a mianowicie miniusługa:

Kupiec Korzenny => geneza nazwy: https://www.youtube.com/watch?v=fbXVIdr9MdY

Zwiększałaby ona ilość slotów sklepu z standardowych siedmiu na 27 slotow (aby były równe 3 paski), co znacznie pomogłoby profesjonalnym kupcom Smile

Proponowany koszt usługi to: 9 zł (dlaczego niższy koszt niż większość usług ? Dlatego, że możemy osiągnąć podobny efekt z multikontami, jednakże opcja ta jest znacznie wygodniejsza).
jestem przekonany ze nikt by z tego nie skorzystal ;p
Ja bym skorzystal Tongue

Popytam się jeszcze dokładniej ludzi czy brakuje im czasem slotow na offkach.
Powiem w ten sposób, raczej rzadko zdarza się aby brak slotów na ofertach był spowodowany wystawieniem dużej ilości drogi j itemow (setów, dobrych broni itp.). No a w każdym razie tak jest w moim przypadku. Zapewne z tej oferty skorzystały by osoby które swój handel i zarabianie na bescie opierają na wystawianiu dużej ilości mięsa itp
wprowadzone mozna zwiekszyc na zawsze mozliwosc wystawiania przedmiotow na oferty z 7 do 30!
Przekierowanie