MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] PVP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, chciałbym poruszyć dzisiaj temat PVP. Aktualnie wygląda to tak, że nawet 5 level może walnąć tyle co osoba 75+ jedyna przewaga to jest HP, według mnie i wielu innych osób level powinien mieć jakiekolwiek znaczenie w zadawanym DMG np. co 5 lub 10 leveli powinno bić się 1 serce więcej. Druga sprawa jest taka, że mag bije tyle samo z miecza co taki wojownik a to nie powinno mieć miejsca, w dodatku ma swoje runy które dają mu znaczną przewagę, to robi z maga TOP 1 klasę pod PVP a według mnie mag powinien być w tym najsłabszy.
zgadzam się mag nie może być najlepszy we wszystkim (to jest najlepsza klasa pod bossy i na niektóre expowiska aktualnie)
(11-January-2022 23:11:39)QwarceQ napisał(a): [ -> ]Witam, chciałbym poruszyć dzisiaj temat PVP. Aktualnie wygląda to tak, że nawet 5 level może walnąć tyle co osoba 75+ jedyna przewaga to jest HP, według mnie i wielu innych osób level powinien mieć jakiekolwiek znaczenie w zadawanym DMG np. co 5 lub 10 leveli powinno bić się 1 serce więcej. Druga sprawa jest taka, że mag bije tyle samo z miecza co taki wojownik a to nie powinno mieć miejsca, w dodatku ma swoje runy które dają mu znaczną przewagę, to robi z maga TOP 1 klasę pod PVP a według mnie mag powinien być w tym najsłabszy.

a) nie umiesz sie bic wiec placzesz
b) wypisujesz farmazony bo nie bije tyle samo - info jak bije miales na streamie
c) twoja propozycja to skrajny idiotyzm mysle ze nawet jej nie przemyslales w zadnym aspekcie i nie chce mi sie nawet silic na przyklady gdy ktos jest tak leniwy albo glupi - no offence - oceniam twoj wpis.

Juz bez skomplikowanych rozkmin rozumiem ze 10 lvl vs 80 lvl powinni walczyc miedzy soba w zakresie dmg:
10 lvl : 2 dmg + 10/5=2 = 4 dmg
80 lvl : 2 dmg + 70/5=14 = 16 dmg
no po prostu mistrzostwo... szkoda szczępić... jak jesteś no handem w pvp to nawet lvl nie pomoże...

pomijam że wyższy lvl to:
a) więcej hp
b) więcej szczęścia = więcej kryty
c) lepsze runy dla KAZDEJ profesji = wiekszy dmg.

jesli pomimo takich korzysci dalej cie leją osoby z lvlem o połowy niższym (czy twoich kumpli na których się powołujesz) to pora wziąć się za siebie bo wstyd tak płakać gdy mimo takiej przewagi dalej jest się workiem do bicia...

I ostatecznie - zachęcałem do dyskusji w temacie pvp ale jak widzę takie farmazony to mnie krew zalewa, jeśli ktoś chce coś zaproponować to proszę aby to były osoby kompetentne które mają coś mądrego do dodania.
Przekierowanie