na kit pvp są wyzwania po zrobieniu ich NIE dostaje się nagród i zaliczonego wyzwania np:miałem 76 combo a nie zaliczyło mi wyzwania combo 10/combo 20/combo 50 na MS
na MS i jeszcze naprawcie kunkty ELO bo sie nie dostaje
Blad jest dosyc obszerny i faktycznie moze wystepowac. Poza tym ze combo nie zalicza to czasami dodaje tez np 10x tyle?
Nie wiem jak to dokladniej nazwac. Nizej screen przedstawiajacy ta dziwna sytuacje:
(09-January-2022 17:48:15)tomek0989 napisał(a): [ -> ]na MS i jeszcze naprawcie kunkty ELO bo sie nie dostaje
Zależy od jakiej kolejki. Bo jest zwykła nie rankingowa i rankingowa. Na rankingowej się tylko pkt elo dostaje.
(10-January-2022 19:23:17)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Blad jest dosyc obszerny i faktycznie moze wystepowac. Poza tym ze combo nie zalicza to czasami dodaje tez np 10x tyle?
Nie wiem jak to dokladniej nazwac. Nizej screen przedstawiajacy ta dziwna sytuacje:
Dziś/jutro o ile banan mi podeślę będę aktualizował plugin odpowiadający za cały system kitpvp, a wraz z nim wejdą jakieś fixy itp. więc się przy okazji to zobaczy.
Aktualizacja przeprowadzona