MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Sprawa, niedowyjasnienia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka!
Męczyłem się z tym, pisałem z administracją, ale dalej nie jestem pewny.
Mianowicie: W wielu wątkach, dużo ludzi pisze, że rangę VIP kupuję się dla siebie, nie dla serwera
Moje zdanie:
Ja myslę, że głownie ta ranga wzbogaca serwer, ponieważ dla gracza dostęp do komend jak wiadomo, to kolejna porcja rozrywki. Wkońcu, serwer z pewnej częsci jest opłacany z pieniędzy, z zakupów VIP'a, c' nie? Dla gracza jest to Dostęp do Swiata innej magii, ale dla serwera jest to wydanie permisji danemu graczu, co może zrobic każdy Admin w ciągu 2 minut, a przy tym, serwer się wzbogadza. Interesuje mnie wasze zdanie. Co na ten temat myslicie?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahahhahah, nie działa mi s z kreseczką, nowa klawiaturka się kłania.
----
Pozdro #YOLO,
Grojczek
Inni mają ból bo nie wydałeś tego na nich ;D
Co do klawy (jak posiadasz murator głosu na skype tzn. CLOWNFISH odinstaluj go) mi blokuje on ś.
Okej, dzięki za poradę, już śmiga ?
A co do wątku, to ja myślę że głównie VIP kupujemy dla serwera...
No dokładnie Wink
Nie ma za co ^^
W takim razie wątek do zamknięcia.. Wink

Albo nie, pośpieszyłem się, niech inni wyrażą swoje zadanie ^^
Zakup vip jest 80% dla gracza a w 20% dla serwera
Titek, cu mam zrobić jak klikam tab w MC i nagle wszystkie otwarte karty i pulpit mi ścigają po całym ekranie? Big Grin I jak klikam 1 to otwiera mi się jakieś okienko i mnie z Mc wyżuca?
(17-December-2015 00:54:16)destruktor20 napisał(a): [ -> ]Zakup vip jest 80% dla gracza a w 20% dla serwera

Zabawne. Jak wyciagnales takie proporcje?
Titek to teraz pomocnik?
Proste kiedy klikass TAB przytrzymujesz ALT może masz go na sprint? Kliknij alt i tab i zobaczysz że przeszkoczy ci między oknami. Przestaw sobie inny przycisk na zobaczenie graczy.
PS: Przytrzymaj (jak masz włączone kilka rzeczy) Alt i powoli klikaj tab Wink mi się to przydaje do wychodzenia z gier które zajmują cały pulpit.
(17-December-2015 00:54:16)destruktor20 napisał(a): [ -> ]Zakup vip jest 80% dla gracza a w 20% dla serwera

Hah, śmiechawe... Skąd masz takie wnioski? Kalkulatorem je liczyłes? A jak już piszesz swoją opinię, to ją uzasadnij, bo takie jak ty napisałeś to nic nie daje do myślenia....
Stron: 1 2
Przekierowanie