otoz nastapila nastepujaca sytuacja ktos wlamal sie placusiowi na konto i usunal nam klan

(dark) i chcialbym prosic o przywrocenie nam zamku poniewaz dtracilismy na niego w ciul hajsu prosze <3
SzybkiBanan błagam cię bo teraz piszę z telefonu koledzy z klanu piszą mi że ktoś mi się włamał na konto i usunął klan błagam pomóż
Przykro nam na wieść o tym
Ciekawe co się stanie jeśli ktoś to kupi przed przywróceniem

Jezu powiedzieli mi jeszcze ze BLOGO i drogie moje wszystkie ity ukradli banan błagam nie udaje teraz
PsyMiCho mam nadzieję że nikt ktoś mi się włamał na konto i ukradł wszystko
Chciałbym jeszcze powiedzieć za placusia, ze także prawdopodobnie ukradnieto mu blogo i talki :C (widac na stronie besta)
proponuje zrobic backup do dzis rano
(07-January-2022 00:10:13)Placek312 napisał(a): [ -> ]Jezu powiedzieli mi jeszcze ze BLOGO i drogie moje wszystkie ity ukradli banan błagam nie udaje teraz
PsyMiCho mam nadzieję że nikt ktoś mi się włamał na konto i ukradł wszystko
Ale skąd wiesz, że Ci wszystko zabrali skoro twoi koledzy
Nie mają dostępu do twojego konta ?? Coś pachnie podstępem
(07-January-2022 00:11:06)lordfangart napisał(a): [ -> ]proponuje zrobic backup do dzis rano
Wiele już widziałem wątków na tym forum, ale tekst w stylu "zróbmy backup i cofnijmy osiągnięcia wszystkich graczy z tego dnia bo usunęli mi zamek" to już chyba szczyt wszystkiego. Ten wpis może już tylko konkurować z postem z prośbą o błogo w itemshopie.
Kendal człowieku po co mam usuwać zamek i cały klan
PsyMiCho ja nie gram dziś już od 21 jakoś i wysłali mi SS z strony Besta z moimi statystykami nie było ani talkow ani b2 ani podmuchu a też po co mam usuwać klan z zamkiem
PsyMiCho ja nie gram dziś już od 21 jakoś i wysłali mi SS z strony Besta z moimi statystykami nie było ani talkow ani b2 ani podmuchu a też po co mam usuwać klan z zamkiem
Robiąc ze swojego konta konto lidera dobrze powinieneś wiedzieć, że dzieją się takie rzeczy na takich serwerach i powinieneś dźwigać odpowiedzialność za klan, zwłaszcza że wczoraj był podobny incydent
P.S Polecam silne hasła