MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Propozycja Bossa Wilkolaka na EXP 15
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

W tym wątku chciałbym zaproponować nowego bossa, drugiego bossa do exp 15, który miałby 1% na zrespienie się przy zabiciu wilka ludojada.

Dlaczego go proponuje ?:

- Na tym expo istnieje boss kanibali, lecz sporą cześcią expowiska są wilki ludojady, lecz nie mają one swego bossa niestety...

- Znacząco został zwiększony koszt złotych gemów z 22 na 36 sztuk futra ludojada, przez co farmienie i tak jednych z najgorszych w opinii graczy gemów stało się jeszcze okropniejsze (Ci Szybkibanan to ciężko odczuć, ponieważ przeważnie uda Ci się zakupić ze względu na majestat Confused)

- Kolejne expo na które nie działa kryształ, przez co budynek ten sporo traci na znaczeniu, a i tak troszke stracił na tej edycji, ponieważ doszły nam wyższe expowiska (tzn. 90+ i wcześniejsze 75,80,85), gdzie bossy tworzy się za materiały, więc kryształ sporo tam traci...

- Urozmaicenie rozgrywki ciekawym bossem, szczególnie że wielu zaczynających graczy na beście może w ogóle nie pójśc do szakala kanibala z nie wiedzy, a na takiego wilkolaka wcześniej lub później wpadną przy expieniu 15-20

Wygląd Wilkołaka:
https://imgur.com/a/kqoJa4b

PS: Pliki wysłane na pv Szybkibanan, jeśli to przejdzie, niestety poza systemem respienią, ponieważ nie wiem w jaki sposób jest pisany.
Super pomysł
Jestem za!!!!
Do 20 lvl nie zakupiłem vipa ,podczas expienia na 15 lvl był to jeden z najbardziej irytujących expowisk z racji iż wilków respi sie tam strasznie mało, jedynym bardziej irytującym expowiskiem jest chyba tylko 40.
zgadzam się w 100% boss fajny nie jest super monotonny bo ma tam jakies umiejetnosci i na pewno pomoze graczom zbierac zlote gemy ktore sie tera zbiera jako jrdne z najgorszych gorsze sa tylko ogniste
@refresh
Wilkolak wprowdzony

- poprawilem drop i opis (zle lore) w itemach handlowych
- hp dosyc sporo zaproponowales ale zostawilem
- dodalem expa w przedziale 1500-2000 dla zwyklych graczy

szansa na resp tylko z wilkow ludojadow.
Przekierowanie