Witam
-Runa aury światła V bije o 41 dmg mniej od Runy aury światła VI(tylko dla użytkownika tej runy),
-Czas trwania obydwu run jest taka sama,
-Dzięki Runie aury światła VI osoba obok użytkownika owej runy zyskuje tyle samo siły co Runa V
Prosił bym o jakiekolwiek zbufofanie Runy aury światła VI bo jednak jest ona bardzo rzadka i obecnie jestem jej jedynym użytkownikiem i jednak leciutko się zawiodłem ;/
Dmg runa aury światła V:
https://imgur.com/a/eCg1FEO
Dmg runa aury światła VI:
https://imgur.com/a/YAuKQzx
Jestem osobiście na nie, ponieważ różnica dmg będzie większa na wyższych lvl (lepszych itemach). Nie róbmy z run 6 jakieś must have aby rywalizować z lege bossami, dodam jeszcze że działanie runy jest obszarowe (może w przyszłości pojawia się questy cięższe dla kilku osób, wtedy taka runa będzie bardziej doceniana w aktualnym stanie.)
(04-January-2022 17:17:05)Crqt_lmaoo napisał(a): [ -> ]Jestem osobiście na nie, ponieważ różnica dmg będzie większa na wyższych lvl (lepszych itemach). Nie róbmy z run 6 jakieś must have aby rywalizować z lege bossami, dodam jeszcze że działanie runy jest obszarowe (może w przyszłości pojawia się questy cięższe dla kilku osób, wtedy taka runa będzie bardziej doceniana w aktualnym stanie.)
Ty jesteś głupi czy udajesz? Dlaczego niby runa na VI poziomie ma być taka sama jak runa na V poziomie? Run V w trakcie gry dropniesz co najmniej kilka, a dropnięcie takiej VI wymaga dużo więcej pracy...
(04-January-2022 17:17:05)Crqt_lmaoo napisał(a): [ -> ]Jestem osobiście na nie, ponieważ różnica dmg będzie większa na wyższych lvl (lepszych itemach). Nie róbmy z run 6 jakieś must have aby rywalizować z lege bossami, dodam jeszcze że działanie runy jest obszarowe (może w przyszłości pojawia się questy cięższe dla kilku osób, wtedy taka runa będzie bardziej doceniana w aktualnym stanie.)
Ale ta runa kompletnie nic mu nie dała. Ta runa powinna dawać o wiele lepszy bonus niż V a nawet podobno ta runa nic nie zmienia w dmg np kendala czy kfarca
Co ty w ogóle gadasz, aktualnie ta runa daje TO SAMO co runa V więc jak będziesz miał wyższy lvl i lepsze itemy to też nie zrobi ci to kompletnie żadnej różnicy między runą V a VI.
Ogólnie to co napisałeś nie ma najmniejszego sensu, jeżeli jest to przedmiot pożądany , przedmiot który bardzo ciężko otrzymać to oczywiście, że powinien być silniejszy od od run tego samego rodzaju lecz niższo poziomowych, które można otrzymać ze
skrzyni losu, który posiada 25% na skrzynię run paladyna
Fakt mój błąd źle przeczytałem wątek.
Roznica jest zasadnicza
Runa swiatla poziom V:
Koszt uzycia 50 many
dodaje strengha 9 na 17sekund
dodaje streangha 9 na 15 sekund dla sojusznikow wokol 7 kratek
Runa swiatla poziom VI:
Koszt uzycia ten sam - 50 many
dodaje str 10 na 20 sekund
rowniez dodaje streangha 9 na 15 sekund dla sojusznikow wokol 7 kratek
wiec nie dosc ze str jest silniejszy to jeszcze dluzszy.
podwyzszylem sharpa jeszcze o 1 poziom czyli z 10 na 11 (duzo to nie bo to tak jak pisaliscie "staly dmg" niezalezny od sprzetu, ale zawsze ten boost cos tam poprawia
reasumujac runa 5 od 6 rozni sie: czas trwania czaru jest +3 sek dluzszy, efekt sily jest o 2 poziomy wyzszy.