MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Prośba o Sprawdzenie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: cisowystarzec
Nicki osób podejrzanych: Kaczor325
Najdokładniejsza data zdarzenia: 22.12.2021
Opis zdarzenia: Gracz Kaczor325, pokonał baala nie posiadając takich przedmiotów jak teserakt lub klątwa na magu bijącym okolo 6-9k dmg z run, dla nie doświadczonych dodam, że klątwa to przedmiot spowalniający, a teserakt przyspieszający. Dlaczego przedmioty te mają tu znaczenie? Otóż Baal jest bardzo szybkim bossem, który prawie w ogóle nie daje szans graczowi na ucieczke od niego i cały czas siedzi nam na plecach, toteż pokonanie go z 1 lub 2 błogami (tutaj troszke brak info), oraz brakiem klątwy lub tese wydaje mi się niesamowicie nieprawdopodobne i aż zalatuje mi wspomagaczami.

Dlatego wnoszę prośbę o sprawdzenie gracza Kaczor325, wiem, że jest to troszke oskarażanie na ślepo jednak jako doświadczony gracz besta, mam postawy sądzić, żę musiał się czymś wspomagać by go pokonać, jeśli jednak tak nie jest to z góry przepraszam oskarżanego.

Dowody: Niestety brak rzeczowych, jedyna rzecz jaką mam to dokładna godzina z logów a jest to [01:01:30] dnia 22 grudnia 2021 roku.
Serwer: BESTRPG.PL
Cytat:Gracz Kaczor325, pokonał baala nie posiadając takich przedmiotów jak teserakt lub klątwa na magu bijącym okolo 6-9k dmg z run, dla nie doświadczonych dodam, że klątwa to przedmiot spowalniający, a teserakt przyspieszający. Dlaczego przedmioty te mają tu znaczenie? Otóż Baal jest bardzo szybkim bossem, który prawie w ogóle nie daje szans graczowi na ucieczke od niego i cały czas siedzi nam na plecach, toteż pokonanie go z 1 lub 2 błogami (tutaj troszke brak info), oraz brakiem klątwy lub tese wydaje mi się niesamowicie nieprawdopodobne i aż zalatuje mi wspomagaczami.
Jeżeli teoretycznie tak wygląda walka z bossem, to tak - nie powinien być możliwy do przejścia. W praktyce może to wyjść różnie - ktoś odpali zwój doświadczenia i wystąpią po pewnym czasie spadki TPS'ów, gdzieś zostanie zrespiona ogromna ilość mobów, która również wpłynie na znaczące spadki, ktoś pójdzie ze swoją drużyną na AQ etc., natomiast do tego już nie będę dochodzić, ponieważ to mogą być sytuacje losowe i niekoniecznie któraś z wymienionych czynności mogła się zdarzyć podczas walki z tym bossem.

Skargę odrzucam ze względu na brak przedstawionych w niej dowodów - nie mniej jednak gracz zostanie przeze mnie sprawdzony w wolnej chwili na serwerze.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie