MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zamki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam Prośbę o dodanie większej ilości zamków
jak już wiadomo wiele aspirujących graczy stara sie dołączyć do gildi(te z zamkami) w których większości już nie ma slotów bo są zajęte przez kolegów/koleżanki liderów.Wiele osób w przedziale 30-40 i wyżej takowego klanu nie posiada który nie udawajmy ułatwia znacząco gre.Ostatnio podczas rozmowy z adminem tego serwera podano mi powód iż nie ma miejsca na mapie na zamek i że trzeba było by budować nowe lokacje, aczkolwiek uważam ze nie koniecznie powino mieć to miejsce wystarczy wybudować jakieś zamki albo kupić ze schematicstore za 5$ i wkleić je poza granicami mapy gdyż gracze i tak tepaja sie do nich przy pomocy warpów wiec nie muszą znajdować sie na otwartej mapie.

Zapewnie wiele wysokopoziomowych graczy nie zgodzi sie z tym co napisałem, gdyż im jest dobrze po co to zmieniać nie ?
Ale administracja nie powinna zapominać ze nowi gracze to także community tego serwera i nie można tylko ułatwiać gry tym starszym. Liczę na pozytywne rozpatrzenie tej sprawy i głownie wątek kieruje do szybkiego który wydaje sie inteligentnym facetem (przynajmniej po rozmowie z nim mam takie wrażenie) któremu najpewniej zależy na nowych graczach i chce żeby grali oni jak najdłużej i mieli fun z gry.

Pozdrawiam z rodzinką
CzarnyWojtek
Do przemyslenia tylko pojutrze jade juz na sylwestra i czasowo na pewno nie zdarze tego zrobic w tym roku (a spieszyc i byle jak tego robic nie zamierzam bo jak beda bledy to ich nie naprawie podczas nieobecnosci).

Nie mniej jeden dodatkowy zamek mozna rozwazyc.
Nowy zamek zostal dodany wiec wątek do zamknięcia.
Przekierowanie