MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA][FORUM]na Camrakor_14
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Colbster
Nicki osób posądzonych: Camrakor_14
Najdokładniejsza data zdarzenia: 15.12.2015r. godz. 20:13
Opis zdarzenia: Pomocnik Camrakor_14 nadał mi -20% warna za to że napisałem po jednym poście w skargach w których nie nabijałem postów
Dowody: http://screenshot.sh/oBZBRajVssIg6
Sugerowany wymiar kary: Usunięcie mi -20% warna
Serwer: Forum
Bo ty nabijasz posty na skargach Tongue
Na miejscu Cama byłbym surowszy Big Grin
A i jeszcze jedno. Skarga bezpodstawna czyli znając życie wyląduje w koszu.
(15-December-2015 21:54:23)Vark123 napisał(a): [ -> ]Bo ty nabijasz posty na skargach Tongue
Na miejscu Cama byłbym surowszy Big Grin
A i jeszcze jedno. Skarga bezpodstawna czyli znając życie wyląduje w koszu.
Nie nabijam postów tylko piszę swoje zdanie na temat danej skargi
Camrakor_14 nie powinien mi w takiej sytuacji nadać ostrzeżenia
Skarga jest zasadna bo Pomocnik Camrakor_14 nie powinien mi nadac warna
Czy te twoje zdanie coś wnosi do skargi? Dowody obciążające lub uniewinniające? Bo dla mnie stwierdzenie "GODIO ty łapaczu cheatów" nic nie wnosi do skargi, a takich postów jest znacznie więcej, więc jest to nabijanie. Dla przykładu, ja wg. mnie nie piszę teraz bezsensownych postów, bo bronię Cama i walczę z idiotyzmem Wink
(15-December-2015 22:00:02)Vark123 napisał(a): [ -> ]Czy te twoje zdanie coś wnosi do skargi? Dowody obciążające lub uniewinniające? Bo dla mnie stwierdzenie "GODIO ty łapaczu cheatów" nic nie wnosi do skargi, a takich postów jest znacznie więcej, więc jest to nabijanie. Dla przykładu, ja wg. mnie nie piszę teraz bezsensownych postów, bo bronię Cama i walczę z idiotyzmem Wink
No i właśnie pokazujesz swój idiotyzm broniąc Camrakor_14 który nadał mi niesłusznego warna za posty w skargach Wink
Zamknij morde i siadaj na dupie bo pierdolisz takie, glupoty, ze Bronek przy Tobie wysiada
Który raz mam ci mówić. Widać, że nabijałeś posty to Cam dał ci słusznego warna i obiecuję ci to, że skarga wyląduje w koszu, a ty zostaniesz z tym warnem
Colbster haha aleś powiedział,robisz taki burdel z forum jak wysypisko na oceanie.
Jeszcze se teraz nabijasz postyBig Grin.
Zapewne dla sygnatury:|
Ostrzeżenie zasadne - wrzucałeś posty które nie wnosiły nic do tematu.
Przekierowanie