MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Tawerna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak już chyba wszyscy wiemy, w tawernie 24/7 odbywa się sabat 40 mulciaków które zajmują ciągle miejsce na serwerze i się nie da wejść. Czy jest możliwość wprowadzenia tawerny od np. 10 poziomu? Wcześniej i tak strzelec praktycznie nie używa łuku, a zmniejszyłoby to liczbę ofiar.
Część osób afczy se w tawernie, co powoduje że są ogromne trudności żeby wbić na serwer. Powinien się taki limit co do poziomu w tawernie wprowadzić, co pozwoliłby na większą ilość aktywnych graczy zarówno na ekspowiskach, jak i na spawnie.

Tak myślę by 10 poziom byłby nawet logiczny, biorąc pod uwagę ilość graczy i limit wejść, byłby nawet logiczny.

Co także nie pozwala innym graczom na wejście, nawet tym co grają f2p na wejście, by troche pograli na tym serwerze. W następstwie, serwer jest tak zwanym 'pay to play'
Ten 10-ty poziom jest calkiem dobrym pomyslem, ale mysle ze zeby byc bardziej sprawiedliwym dla osob z nizszymi lvl'ami mozna wprowadzic sysytem ktory jest na niektorych trybach ms/mf (przynajmniej do niedawna byl na ms ultrapvp) czyli ze mozesz wejsc z maxymalnie jednego konta na tym samym adresie ip.
Nie rozumiem powodu dla którego miałoby to zostać wprowadzone, żeby wbić na serwer na mk musiałem się namęczyć tak samo jak grać który sobie normalnie gra. Skoro mk na tawernie są dozwolone to czemu nie?
(12-December-2021 14:32:17)Kendal555 napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem powodu dla którego miałoby to zostać wprowadzone, żeby wbić na serwer na mk musiałem się namęczyć tak samo jak grać który sobie normalnie gra. Skoro mk na tawernie są dozwolone to czemu nie?

No nie wiem... może dlatego bo ludzie próbują wejść na serwer żeby na nim grać a nie afczyć? Niektórzy sobie czekają godzinami bo wam się zachciało wykorzystywać tawernę pod klasę którą nawet nie gracie... Swoją drogą znając tryhardów to o 5 rozstawiacie swoje mulciaki żeby wam slota nie zabrali ;s
(12-December-2021 14:32:17)Kendal555 napisał(a): [ -> ]Nie rozumiem powodu dla którego miałoby to zostać wprowadzone, żeby wbić na serwer na mk musiałem się namęczyć tak samo jak grać który sobie normalnie gra. Skoro mk na tawernie są dozwolone to czemu nie?

Bardziej na mysli mam obecna sytuacje na serwerze gdzie wejscie na niego bez kupionego slota graniczy z cudem. Wiadomo przeciez ze stale 90 czy 100 osob raczej nie bedzie sie dlugo utrzymywac i wtedy mogloby zostac to odblokowane. NiqiyanaMinaj dobrze napisal, ze niektorzy chcieliby pograc a wtedy te multikonta tylko zajmuja sloty. Patrzac na to ze obecnie jest 90 miejsc to po zablokowaniu tego mogloby dojsc pewnie 10 dodatkowych graczy a nie afczakow.
Popieram, dobry pomysł Smile
No fajnie jakby tak bylo +40 slotów ;D
Jestem na tak
@odświeżenie
[Obrazek: image.php?di=DDGR]
[Obrazek: image.php?di=XVXR]

A kilkanaście osób próbuje się dostać na serwer
Stron: 1 2
Przekierowanie