MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Usunięcie koxów z WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Ostatnio pojawił się problem na wd z nadmierną ilością koxów.Jest pewien gracz ,który rzekomo umie je bugować ( Ma ich ponad naturalną ilość, więc skołonny jestem w to uwierzyć)
Gra nie jest również ciekawa gdy ktoś na tym koxie jest nieśmiertelny.

Ps. Popiera mnie wielu graczy na wd liczę ,że się wypowiedzą.

Rozmawiałem z tym graczem przez ostatnie 2 dni na ts3 , zawsze jak zdobywa koxa robi ich sporą ilość.
Dmodtr Zgadzam się z tobą Lewatyw powiedział że raz miał 30 koxów Sad On jest wtedy nie śmiertelny Sad. I wtedy to jest nie fair Sad.
Jestem za jeśli ktoś ma koxy to jest nie do zabicia nawet na rogu/potkach i wtedy obrona staje się niemożliwa.Diax eq się przyjeło ale koxy zostać nie mogą !
On ma po tyle koxow , rozdaje je swoim ziomków i po grze.
Kto kombinuje ten żyje. Smile
Jestem za tym,żeby kox (złote jabłko) zostało usunięte z skrzyni dusz,np. gracz z kill aurą wylosuje 3 koxy
i pójdzie Sobie do bazy przeciwnika i może nawet zabić gościa w diax eq,np. mnie zabił Lewatyw
Hehh.. na złote jabłko trzeba trochę sie narobić ;p.
Bedi Uwierz nie trzeba na własne oczy widziałem jak Leveranty buguje te koxy z 1 zrobił 7 i mówił że może jeszcze więcej. A więc też jestem za usunięciem wcześniej jak trzeba było kopać złoto to praktycznie nikt nie robił bo mu się nie chciało .
Nie sądze Bedi , skoro z skrzynek dusz lecą na raz 3.
(15-December-2015 21:14:16)Dmodrt napisał(a): [ -> ]Nie sądze Bedi , skoro z skrzynek dusz lecą na raz 3.

Wydaje mi się że bediemu chodziło o to że " Na złote jabłka TRZEBA było się narobić" a teraz to każdy "spryciarz" je ma.
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie