MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowa Edycja BESTRPG.PL REBORN - 06.12.21
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Po kilku miesiącach wyczerpującej pracy mamy to!

Bez zbędnych opowiadań, nowa edycja BESTRPG, mocno rozwinięta oparta na bazie starej startuje już za kilka dni 6 grudnia 2021 roku! START o godzinie 17:00!

https://www.youtube.com/watch?v=MFmM3NFbl08

Pomimo covida udało mi się dopiąć projekt, zostało parę kosmetyków,
jak strona www (szumi niemal ukończył przeróki), konfiguracja dropu setów, przygotowanie działek, nagroda za dt czy globalna czystka.

Chciałem nieco lepiej zboostować ten start, ale ze względu na mój stan zdrowia będzie to trudne, jeśli COVID mi odpuści to chętnie zacząłbym serie Heart jeśli nie.. cóż Sad
Ciekawie to wygląda niemogę się doczekać nowej edy zobaczymy co tam przygotowaliście
Betatesterzy będą mieć konta vip od razu po zalogowaniu, to samo z suffixem betatester dla legend, natomiast pakiet $ zostaną przyznane w dniu jutrzejszym (do przyznania wymagana aktywność na koncie a że jeszcze nikt się nie zalogował i niezbędne jest otwarcie sesji to też $ będą przyznane w godzinach porannych 7 grudnia).
@up Jak kupię vipa przelewem express przed startem , to można spodziewać się jakiegoś opóźnienia z dostarczeniem usługi na konto jak to miało kiedyś miejsce czy raczej będzie bezproblemowo ?
nope, nowe usługi działają natychmiastowo po zamówieniu.
Nie pamietam dokladnie ale chyba vip w opisie mial rezerwacje slota.
Czyli odrazu betatesterzy beda miec wejscie?
Nie będą mieć na DSC pisał banan
Zgodnie z obietnicą $ dla betatesterów z samego rana został dodane.
Dodane zostały również nagrody dla najaktywniejszych betatesterów.
Przekierowanie