MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nowe Expowiska!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Pytanie Do Banana!Kiedy Nowe Expowiska? Jeśli Nie Wiesz Jakie Byś Mógł Zrobić Dam Ci Pomysł Expowiska LVL55- Herobriny Nazwa Świata: KrainaZła. Expowiska Dla VIP+ : 4Portal - Krwawe Golemy [ŻelazneGolemy] 5portal - Mutanty [Bałwany][Zadają w Anielskim Secie po 4serca mają po 200hp]6portal - Szczury [SilverFishe]
Herobrine-55expowisko fajny pomysł ale możne mielemy by tak zęby szczelały piorunami i telepać się jak Predatory i atakując zadawać 4 hp proponowane Lelewele Herobrin najmniejszy 32-51
Pozdro all

Pomogłem? Daj Diaxa
Przepraszam ale kolorami bez powodu nie wolno pisać ani ich nadużywać
te szczury nie mają sensu ale reszta już ma bo wyobraz sobie diamentowa klata wypadająca z silverfishe to nie ma sensu a herobriny polepszyć i dać na wyższe lvl i będzie git jestem za
Zrób mapkę, a dopiero pisz wątki.
Ps: Rada na przyszłoś. Big Grin

Pomogłem? Daj Pozytyw!
Fajny Pomysł Wink
Dobry pomysł, ale ja by zrobił bym to ciut inaczej. Herobrine był by bossem a na ekspowisku były by inne potwory np: Mroczne Szkielety o nazwie (Wysłannicy Mroku). Ale pomysł ok Tongue
Powracam do tego tematy jednak już nie będzie są już Eventy dlatego szybkibanan nie zrobi

Nowe expowiska najszybciej na koniec roku, w tym nie ma już na to po prostu czasu, codziennie wprowadzam HURTOWE zmiany na wszystkich serwerach.
Stron: 1 2
Przekierowanie