MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA]ProNike [OSZUST]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Twój nick z gry:KacpiMC
Nicki osób posądzonych:ProNike
Najdokładniejsza data zdarzenia:14.12.15
Opis zdarzenia:Handlowałem Za Anielskie Ostrze I Kiedy Dawałem Mu Klejnoty On Nacisnął 'E" wyłączając Handel A Mnie Z Niego Nie Usuneło Jak Ja Nacisnełem E itemy znikneły I On Je Dostał
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=7nO-2zJ5AA0
Sugerowany wymiar kary:PermBan
Serwer: MineSerwer.pl RPG
(14-December-2015 22:55:31)KacpiMC napisał(a): [ -> ]Twój nick z gry:KacpiMC
Opis zdarzenia:Handlowałem Za Anielskie Ostrze I Kiedy Dawałem Mu Klejnoty On Nacisnął 'E" wyłączając Handel A Mnie Z Niego Nie Usuneło Jak Ja Nacisnełem E itemy znikneły I On Je Dostał
(14-December-2015 23:07:02)ProNike napisał(a): [ -> ]
(14-December-2015 22:55:31)KacpiMC napisał(a): [ -> ]Twój nick z gry:KacpiMC
Ban? Mówiłem A Ty Nic Wink
Kacper, następnym razem wyłączaj dźwięk przy nagraniu ekranu Wink
(14-December-2015 23:08:19)Grojczan napisał(a): [ -> ]Kacper, następnym razem wyłączaj dźwięk przy nagraniu ekranu Wink
Wiem Zapomniałem Undecided
uch... mam farta już chciałem dać mu stak Diament i święte ostrze i smoczą dźwignie dziękuje ze mnie po informowali cie a on mi chciał dać Anielskie ostrze
(14-December-2015 23:09:36)reviews napisał(a): [ -> ]uch... mam farta już chciałem dać mu stak Diament i święte ostrze i smoczą dźwignie dziękuje ze mnie po informowali cie a on mi chciał dać Anielskie ostrze

Nie Umiesz Na Kolorowo ? Jak Nie To Nie Pisz Tongue
spróbuje
Bardzo ciekawe możecie mi nie uwierzyć ale on nie dawał tych przedmiotów w jego pole dał rubin nie pamiętam jaki level rubinu ale mniejsza o to dał go i ja przez przypadek klikłem esc.Na filmiku się poruszam co jest niemożliwe ponieważ gdy się z kimś handluje nie można się poruszać gdy ktoś wykłada towar na swoją połowę i tak jak mówiłem dał rubin jeden nie dał tyle przedmiotów ile jest na filmiki.
Ban dobra okey ale nie na ip bez przesady maksymalnie na kilka dni tygodni może moje pismo wygląda katastroficznie ale nie wiem jak zrobić kolor itd.
(14-December-2015 23:13:07)ProNike napisał(a): [ -> ]Bardzo ciekawe możecie mi nie uwierzyć ale on nie dawał tych przedmiotów w jego pole dał rubin nie pamiętam jaki level rubinu ale mniejsza o to dał go i ja przez przypadek klikłem esc.Na filmiku się poruszam co jest niemożliwe ponieważ gdy się z kimś handluje nie można się poruszać gdy ktoś wykłada towar na swoją połowę i tak jak mówiłem dał rubin jeden nie dał tyle przedmiotów ile jest na filmiki.
Ban dobra okey ale nie na ip bez przesady może moje pismo wygląda katastroficznie ale nie wiem jak zrobić kolor itd.

Jak Będzie Kolejna Skarga Na Twoje IP To Będzie Ban Na IP Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie