MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [PLUGIN][PVP] NHD czyli strefy z...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień dobry, cześć i czołem.
Przedstawię wam plugin a potem jego krótkie wyjaśnienie
= NoHitDelay =
Tak a teraz krótka metoda działania.

Ten kto grał na 1.5.2 wie jak wyglądają TAM strefy czyli można wklepać dość parę razy przeciwnikowi a on w tym czasie nie może cię uderzyć (chyba że się wybroni) krótko ten plugin robi to samo w wersjach nowszych. Dokładniej odrzuca dalej przeciwnika można mu wklepać parę razy a on albo się z tego wyrwie łukiem czy czymkolwiek co nas odrzuci albo zakończymy strefę.

A teraz dla nie kumatych jest/są frazy tłumaczące to:
Wklepujemy w internecie/YOUTUBE = NoHitDelay i jest kilka filmów (jeden najnowszy od gościa frozen czy jak mu tam) wygląda to bardzo fajnie a sam efekt nie powiem jest powalający bo można ustawić większego delaya i wbić nawet 10-20 ciosów w przeciwnika.
To jest przykładowy film właśnie z tego Master-Combo ale jak pisałem delay może być mniejszy
Film: https://www.youtube.com/watch?v=BH6eZgoOZ40&app=desktop
Podsumowanie: Chciałbym aby ten plugin znalazł się na PvP (nie upadłe) lub Survivalu. Ale co wy na to?
Na PVP na pewno nie. Huzini + ten plugin spowoduje, ze cheater nie bedzie do pokonania w prawie zaden sposob.
Na Survie jest z kolei niepotrzebne urozmaicenie, ale od biedy mozna go tam dac. Neutral.
Niby odrzuca co daje ucieczkę ale to tylko propozycja i przyznam się nie pomyślałem o cheaterach z tym, tzeba poczekać na dobrego AntyCheata.
No niby ja jestem na tak, ale dobrze by było jak by to było dodane na okres próbny, nie na zawsze.
Na nie Cheater + Plugin + Kox = 1topka na serwerze.
Przekierowanie