MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Slaby Boss EXP 40. Propozycja skillów.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,

Boss z expo 40 jest wiedzma mająca 13,5k. Ktos moglby powiedziec ze jest okej bo jest pod sharpa, ale haczyk jest taki, ze wiedzma w mc jak ja mocno przycisniemy prawie w ogole nie rzuca negatywnych potek tylko samo leczace, a te szczerze jej nie wiele daja na bescie bo tylko 4 hp...

Dlatego proponuje dla tego bossa oto takie skille:

https://imgur.com/a/9CZ5cuB

I - Kwasowe pociski lecace w piec roznych stron dajace negatywne efekty i zadajace maly dmg,
II - krag obszarowy, o niskim dmg i % leczeniu bossa, jesli trafi gracza,
III - samonamierzajaca fioletowa wiazka o maly dmg,
IV - wiazka snajperska, o bardzo duzej predkosci, zadajaca sredni dmg i dajaca negatywny efekt.

Ewentualnie jeśli uzna się dmg tych skilli za duży można zmniejszyć ale chodzi o to żeby ten boss cokolwiek robił a nie tylko stal i sie leczył po 4 hp na 2-3s co jest bezsensowne...
@refresh
szanuje, jutro wprowadze.

jesli na exp 80+ przy bossach tez chcecie cos unikalnego dodac to jestem otwarty na propozycje.
a na mobach na 80+ też można? bo większość mobów na 75+ jest gąbka na pociski lub nawet tego nie mają i padają na 2 hity mieczem
Fangart robimy to

Podrasujemy tych mięczaków
Jakby co podesłałem na pv jeszcze config wyłowywania skilli u bossa bo o nim zapomniałem za 1 razem...
skill dla wiedzmy fajny i wprowadzony, bardzo fajny, zasluzone repki przyznane
skille, wprowadzone, cel wątku osiągniety więc sądzę że warto by go zamknąć.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie