MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] niesłuszny ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Niwkso
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: jestem nadal karany na mineserwer.pl
Dlaczego chcesz dostać unbana: dostałem niesłusznego bana ponieważ podczas sprawdzania było wszystko git nigdzie nie było huzuni w żadnych plikach i dostałem bana i byłem na batmodzie czyli takim ala cliencie michal_GOLD podczas sprawdzania mnie mogł pomyśleć że to jakieś cheaty.
Powód blokady: wspomagacze/sprawdzony
Data nałożenia blokady: 5.11.2021
Moderator banujący: michal_GOLD
Serwer: minefox.pl
Byłeś na owym "Batmodzie" ale na komputerze posiadałeś wspomagacze, dokładnie nie pamiętam co ale chyba buźke clicker, czyli ban w 100% słuszny. Jeżeli masz jakieś wątpliwości to w regulaminie masz napisane:
16. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy oraz ich plików instalacyjnych

14. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Wurst, Flare, Auto Clicker, Macro, Autohotkey, TinyTask, CheatEngine, X-Ray oraz modyfikacji typu Map Downlonder.
Odrzucam
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie