MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Prosze o odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: radzik0

Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: nie

Dlaczego chcesz dostać unbana: uwazam ze ban jest niesłuszny, moderator sprawdzil resourcepacki i znalaz 2 x- raye ktore i tak nie dzialaly,anydeska podalem w bardzo szybkim tempie poniewaz nie mialem nic do ukrycia, na zadnym z serwerow survival na mineserwer nie gralem takze nie mam po co cheatowac a te x-raye byly do zabawy z kolegami na prywatnych serwerach i to bylo dawano wiec teraz nie dzialaja, nigdy nie cheatowalem bo wiem ze to niesprawiedzliwe wobec innych graczy, mysle ze spolecznosc na trybie ultrapvp tez o mnie nie sadzi zlych rzeczy, bardzo prosze o odbanowanie i przysieagm ze nie bede cheatowal, przpraszam za problemy. Undecided

Powód blokady: wspomagacze

Data nałożenia blokady: 31.10.2021

Moderator banujący: Iven

Serwer: Mineserwer.pl
14. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Wurst, Flare, Auto Clicker, Macro, Autohotkey, TinyTask, CheatEngine, X-Ray oraz modyfikacji typu Map Downlonder.
Ban jest w 100% słuszny, X-ray działał. Z racji, że Nigdy nie byłeś karany na naszym serwerze, kare skracam do 14d.
Odbanowanie zaakceptowane
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie