MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Sweep Attack
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej
Czy na nowym beście będzie sweep atack? Czyli jak sie walnie z miecza to mozna uderzyc paru na raz. Bylo by to niezwykle przydatne na dt u woja
Nie nie i nie, rozwalilo by to totalnie gre, za op itp.
XDDDDD na nie lolz
Może dodajmy jeszcze więcej rzeczy aby naszemu kochanemu grifinowi expilo się łatwiej, no bo oczywiście że na dt trzeba zabijać 10 mobow jednocześnie. Kiedy propozycja o dodanie cierni aby na afk można było expic?
Więcej niż 3-4 moby nie da się uderzyć i tak, a w wcześniejszych wątkach tak narzekaliście na woja
To ogarnij lepsze eq to będzie ci łatwiej?
Dodatkowo woj ma słabe runy i to jest jedyna wada jego
XD na dt już teraz jest łatwo a ty chcesz to jeszcze ułatwiać?
Ajron też to przytoczył wcześniej, ale chyba nikt tego nie zauważył
Cytat: tzw. "obrażenia zamachowe", czyli w skrócie - bicie grupki mobów naraz. Banan, o ile to przeczytasz kiedykolwiek, ja wiem po streamie że plany były (bądź nadal są) takie, aby z MegaRPG zostały tylko mapy, jednak jeśli jest jakaś mechanika którą z tego trybu bym zostawił, to właśnie ta (a może i nawet rozwinięta o unikalne właściwości dla innych broni).
https://mineserwer.pl/Temat-Rozwi%C4%85z...ight=ajron
Megarpg =/= bestrpg
W mojej opinii sweep attack jest bezsensowny. Dlaczego? Wśród 4 klas tylko 2 są w stanie zadawać jakiekolwiek obrażenia obszarowe a jest to wojownik i mag. Do tego należy dodać, że u maga atakowanie grupy mobów jest podstawowym sposobem ataku, natomiast u woja jest to jedynie support. Jeżeli dodamy obrażenia zamachowe będziemy mieli na serwerze strzelca który ma największy dmg przeciwko pojedynczemu wrogowi + obrażenia obszarowe, a także paladyna który wbije się w grupe mobów na tarczy i pozamiata je obszarówką... Nie uważasz aby, że wprowadzenie tego wyeliminuje wady dwóch klas i sprawi że będą niemal kompletne?

Cytat:a w wcześniejszych wątkach tak narzekaliście na woja

Owszem, narzekałem na woja bo nie rozumiem dlaczego ten tank paladyn ma rune która boostuje dmg, podczas gdy woj jej nie posiada. Jak dla mnie można by nazwać tą runę "Szał Wojownika" i wpasowała by się w klimat rpg ale jak widać Banan ma inen zdanie. Jeżeli już proponować jakieś zamiany/dodatki to chyba takie które nie wywrócą całego balansu do góry nogami...
Przekierowanie