MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Ban bez dowodów - Minefox
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: 4fala
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie, nie byłem kiedyś karany na Waszej serwerowni.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Członek administracji zbanował mnie z powodem cheatów, grałem w tym czasie na BlazingPacku na trybie KitPvP. Nie zostałem sprawdzony, przez co jestem przekonany, że ban nie był słuszny. W powodzie także jest uznane, że korzystam z multikonta, kiedy jest to moje pierwsze konto na serwerowni. Domyślam się, że ktoś mógł już kiedyś grać na moim adresie IP, chociaż tego nie jestem w stanie udowodnić.
Powód blokady: Cheat, Multikonto
Data nałożenia blokady: 17.10.2021 18:56
Moderator banujący: alexkox55
Serwer: KitPvP
Witam.

Przedstawię sytuację jak najdokładniej się da w pańskiej sytuacji.

Dostałem zgłoszenie na (helpopie) na temat posiadanych cheatów na tym koncie, wszedłem i na starcie antycheat wykrywał reacha i aure więc teleportowałem się i faktycznie to co wykrywało okazało się prawdą, głowa latała na boki z gracza do gracza, tak samo reach był zwiększony.

Proszę pamiętać że gra na ''BP'' nie czyni gracza czystego.
Tak samo brak sprawdzenia nie daje graczowi pewności że nie dostanie bana, w momencie kiedy ''wspomagacze są widoczne nie ma powodu do sprawdzenia''.

Co do multikonta - zgadza się nie jestem w stanie też powiedzieć czy to konto poprzednie należało do ciebie, ale blokada konta była nałożona na nim 3 dni temu, więc jakiś dziwny przypadek że ktoś akurat grał na tym IP 3 dni temu.

Prośbę odrzucam.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie