MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Kogz XD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:!grifin
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:na dc nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ w regulaminie nie było nic o tym by nie używać wyrazu "baba".
Regulamin: https://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-se...ak-Discord
W sumie to zbanowanie mnie dlatego że coś ci nie pasowało , podchodziło by pod:
§5.3. Administrator nie może nadużywać swoich praw. Jeśli taka sytuacja zaistniała, należy to zgłosić administratorowi o randze, Root, Query lub CEO.
§5.2. Regulamin dotyczy każdego użytkownika, jak również administratora.

Skąd miałem niby wiedzieć ,że słowo "baba" uraża cię do takiego stopnia.
Ale teraz chociaz bede wiedziec ;p
Powód blokady:-
Data nałożenia blokady:dzis
Moderator banujący:Nasz kochany SzybkiBanan
SerwerBig Grinc
Baba sobie możesz do matki mówić czy ojca, nie jest to ani moja ksywa ani żadne zmiękczenie, jeśli jesteś na tyle głupi by tego nie rozumieć albo potrzebujesz jakiś regulamin to pozostaje zmienić ci serwer bo regulaminów dla „specjalnych” nie tworzymy. Natomiast wymagamy szacunku do Nas samych, jeśli tego nie rozumiesz to na forum i serwerze również mogę ci pomoc ukończyć twoja przygodę z nasza serwerownią. Urażanie to zbyt duże słowa dla mnie świadczy to jedynie o twoich „ograniczeniach”, nie mniej pomimo ze jestem otwarty na internetowe i luźne relacje z częścią graczy to nie będę pozwalać by ktoś z kimś się nie znam nadto się spoufalałał czy zwracał się w sposób którego sobie nie życzę.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie