MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Najlepsza propozycja w 2021 roku.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Jako iż BestRPG niezwłocznie zbliża się ku końcowi przychodzę w dniu dzisiejszym z dość nietypową propozycją. Każdy kto spędził dłuższą chwilę na serwerze dokładnie wiem czym było /trade. Tutaj należy się na chwilę zatrzymać. Handel wymienny w naszym świecie istnieje już od czasów bardzo dawnych. To własnie wtedy - 9000 lat przed naszą erą nasi przodkowie stosowali tą piękną metodę. Dlaczego jednak dziś o tym wspominam? Ponieważ możliwość wymiany na serwerze została nam zabrana już jakiś czas temu. Dlaczego? O tym wiedzą już tylko nieliczni. Jak można się domyślić z dniem dzisiejszym zwracam się do właściciela BestRPG - WolnegoBanana o ponownie umożliwienie nam zasmakowania piękna tej stosowanej już wiele wiele lat temu metody. Byłby to piękny powrót do przeszłości w której to zadowolona społeczność Besta mogła bez ograniczeń i ryzyka oszustwa wymieniać się między sobą. Oczywiście wyżej wymieniony plugin byłby wykorzystywany jedynie w legalnych celach - żaden z nas nie ma na celu działania na szkodę serwera. Jeśli jednak trafiliby się ludzie prezentujący taką postawę, to mogę zapewnić iż robiliby to tylko w celach czysto rekreacyjnych. Mam nadzieję, że moja propozycja powrotu do korzeni zostanie wysłuchana, bez względu na powszechnie znaną lukę która pozwalała na duplikowanie przedmiotów (z góry piętnuję takiego typu zachowania). Dziękuję wszystkim za przeczytanie mojej propozycji Smile
Redaktor Naczelny KCK STUDIOS.
Zapewnienie że ktoś łamie regulamin w celach rekreacyjnych to jak zapewnienie policjanta przez przechodnia że typ który wybija szybę w sklepie robi to w celach naukowych.
Taka prośba według mnie nic nie da, funkcja ta została usunięta z wiadomych przyczyn i wątpię by ją przywrócono, tak jak mówisz - była źle wykorzystywana.
Jeżeli mi sie coś pomylilo to sr
Ale chyba na skyblocku lub survivalu jest trade, ktory chyba sobie dobrze radzi, można by go dać na nowego besta? Ewentualnie znaleźć jakiś inny plugin w necie.

/trade na trybie rpg jest tak potrzebny jak expowiska, bo legitnie to tylko z kolegami sie można wymieniać, bo inni na 90 % by cie oscamowali
Propozycja jest dobra. Jako iz wchodzi nowa edycja BestRPG z jednej strony moze byc przydatna dla normalnych graczy, z drugiej strony tak samo przydatna bedzie dla osob kopiujacych, wiec jest + i -. Moze warto popracowac nad lepsza wersja trade, albo wziac go z trybu na ktorym jest on sprawdzony i kazdy wie ze dobrze tam dziala?
pomysle, ale ze jestem wolny to pomysle wolno
Jestem realistą, szybkiej reakcji się nie spodziewałem.
Dodany trade i dodany duel - choc nie jestem pewny czy juz dzialaja i czy permisje sa aktywne (nie sprawdzalem), nie mniej sa wgrane

/trade nick

/duel nick

zapraszam do testow ew bledow, jak sie komus uda cos "zdupować" to otrzyma jakaś nagrodę specjalną lub wysoki zastrzyk portfela.
Trade wprowadzony jak i zabezpieczony. Więc wątek do zamknięcia.

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie