MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Forum] Kilka próśb
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, w tym wątku chciałam poruszyć kilka tematów, są i nowe, ale są też takie, którymi Kalis miał zająć się jakiś czas temu.

1. Zwiększenie limitu znaków w sygnaturze, ponieważ umieszczenie obrazka + cytatu na przykład, jakiejś przydatnej informacji itp jest problematyczne;

2. Zwiększenie limitu rozmiaru awatara i jego rozdzielczości, np. do 1MB z rozdzielczością 120x120 czy 150x150, ponieważ awatar 100x100 jest rozciągany w wątkach i bardzo brzydko to wygląda, a innego wgrać nie można;

3. Zwiększenie limitu wiadomości PW, naprawdę trzeba czyścić co chwilę, a jeżeli ktoś ma dużo ważnych wiadomości, to trochę lipa z tym limitem.

Jeżeli ktoś jeszcze ma jakąś prośbę, niech ją tutaj zapisze. Dopiszę ją do głównego posta.
7. Zaktualizować działy główne o poddziały dla nowych trybów, jeśli jakiś Administrator znalazłby na to czas byłoby miło Smile
8. Zmiana limitu dawania repki na forum. Przydałby się to, bo jest parę osób tutaj co zasługują na parę plusów, a ja nie mogę dać przez limit Big Grin
Przekierowanie