Heja, jak wiecie przy reedycji reborna besta, obecny best bedzie zamkniety, co myslicie o tym aby odpalic za jakiś czas EXP x 10 za wszystko aż do zamknięcia?
Można odpalić, jeżeli ktoś chce się pobawić i na koniec edycji wbić jakiś fajny lvl to będzie miał do tego okazję

Pomysł kox, tylko mam jedno pytanie data zamknięcia Besta jest już przewidywana?
Mysle ze to dobry pomysl dla osob ktore maja niskie lvl (np. ja 17lvl ;p) zeby mogly zobaczyc co ciekawego bylo na dalszych etapach. Przy okazji z expem mozna by dodac tez (jesli bylaby taka mozliwosc) jakis boost na wieksze zadawanie hp? wieksza sila? Usprawniloby to troche ta propozycje.
To ja mam lepszy pomysł, bo exp x10 będzie nudne, dowalmy każdemu 100 lvl, tabliczke, która daje klucze do warriva, gheeda i haimdalla + tabliczke, która daje za kliknięcie 1kk
Jak mamy się bawić to na całego Panie bananowcu <3
boxmor dobrze gada, jak już się bawić to na całego.
nope, nic w tym ciekawego, ani nikt sie niczego nie nauczy, ani niczego nie przetestuje/osiagnie. Iście na łatwizne po bycie "topką" którę wręcz zdemotywuje wbijanie kolejnego 100 lvla+ na rebornie.
Kiedy bedzie ten exp odpalony?
cos wiadomo kiedy ten exp będzie? chciałbym jeszcze z vipem pograć na takim x10exp