MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Exp 20 Reborn RPG - Propozycje Waszych questow exp20/exp25
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Heja,

aktualnie doszedlem do expowiska 20 - tym na ktorym nie bylo zadnych questow, planuje wprowadzenie okolo 9 zadan na tym expowisku z wykorzystaniem mobow oraz itemow, chcialbym dac wam szanse na propozycje waszej fabuly dotyczacej questow.

Expowisko 20 wiecie jak wyglada i znacie jego klimat, npckow bedzie tam 5 ktore lacznie maja oferowac 9 questow.

Jesli macie jakas propozycje przedstawcie ja w nastepujacej formie:

Moby ktore mozecie wykorzystac:
Krwawy Zombie, Umarły Wojownik, Death Knight (zwykłe moby) ; Król Licz i Serpent (boss).
Przedmioty do zebrania ktore mozecie wykorzystac:
Pakt Smierci, bagienna dynia, martwa dusza

Przyklad jak ma wygladac propozcyja z wykorzystaniem powyzszych mobow lub przedmiotow:

NPC 1 (QUEST 1):
Opis Zadania: Witaj wojowniku, szukasz zajecia? Aktualnie jestem w trakcie polowania ale mozesz mi pomoc dolacz do mnie i zabij 100 Dzikich Krow gdyz blablablabla!

Przyklad NPC 1 (QUEST2):
...
Przyklad NPC 2 (QUEST1):
...
Przyklad NPC 3 (QUEST1):
...
Przyklad NPC 3 (QUEST2):
...

Jesli ktos ma jakas kreatywna mysl na mala historie fabularna miedzy 5 NPCKAMI to mozecie sie wykazac, a ciekawe propozycje ukaza sie na wspomnianym expowisku Wink

WAŻNA RZECZ - Te propozycje mozecie składać tylko dzisiaj - im szybciej tym lepiej, jeśli nikt nic nie wymyśli to sam coś napisze i wtedy już wątek będzie nieaktualny Wink
NPC 1 (QUEST 1)
Opis zadania: Witaj (nick), potrzebuję pomocy, od jakiegoś czasu atakują nas krwawe zombie niestety udało im się przejąć nasza wioskę. Czy mógłbyś nam pomóc i zabić ich 250?
Bardzo oklepane, niemal jak moj przyklad przedwszystkim questy maja miec fabule laczona, wiec nie chodzi o to aby byl to 1 quest tylko kilka ktore maja jakis wspolny watek.

Tak oklepane zadania jak to powyzej to bez namyslu z palca moge sam pisac i pytanie was o propozycje nie mialoby sensu.
Nieaktualne, sam sie wzialem za robote Smile
Przekierowanie