Siema jestem Bernard i mam pytanie. Otóż 9.11.2014r. usunęło mi sethome'y. Nie wiem dlaczego ale straciłem dostęp do kryjówki Mlodego i nie mogę czerpać korzyści z okradanie jego skrzynek. Wydaje mi się to niesprawiedliwe, i chciałbym znać powód usunięcia tych sethome'ów. Z góry dzięki za odpowiedź.
Dlatego Zostały Ci Usuniete sethome'y Bo Wlasnie Okradales Jego.
9.11? O.o Przybywasz z przyszłości?
Zostały on usunięte najprawdopodobniej przez aktualizację pluginu, powiązanego z nimi.
Minik435 Ykhm, przwyczaiłem się do tego, że w dacie najpierw jest dzień a potem miesiąc. A nie mogę tych sethome'ów jakoś przywrócić? Albo może dostanę jakieś odszkodowanie za stracenie takiej złotej kury?
Bernard dlatego sie KORDY zapisuje po 2: To wasza wina ze nie pilnujecie swoich sethomow mogliscie sobie je zapisywac powiem ci tak "Peszek"
"O wielmożny Arihu, twe wielkie rady będą dla mnie mottem na wszystkie dni aż do końca mojego życia. Dzięki ci wielkie, za te słowa pochlebne, wielką mądrością płynące. Będą mottem przewodnim dla moich dzieci, aby kiedyś stały się taki wielkie jak ty, dzięki ci panie, za twe słuszne rady, bo oto będzie nam dane przekonać się o twojej wielkiej mądrości."
EDIT:
PS "Obrazek w twojej sygnaturze także świadczy o twojej skromności."
Arih twoje posty nic nie wnoszą do tematu, kolega się pytał czemu były usuwane /home, a nie ouo porady do MC.
Młody G.O.L.D ma racje jemu chodziło czemu sethome'y zostaly usuniete a nie mu blędy wytykasz -,-
Moze nie wytykam ale jezeli 1 osoba mu pomogla to po co bede kopiowal jego wypowiedz ? juz się wyrazilem ze na wszelki wypadek mozna zapisywac kordynaty

W taki sposób się wyrażasz ?
Wiesz co w takim razie współczuje tym z którymi przebywasz, bo jeżeli zamiast pomóc w problemie, napiszesz perfidne "peszek" i zaczniesz wytykać błędy ?
Dziwnyś kolego.
I jeszcze jedno: jezeli napisales, ze nie bedziesz kopiował czyis wypowiedzi to mogłes sie w ogóle nie wypowiadać.
tyle na temat dziekuje.