Witam wydarzyła się śmieszna sytuacja z mojej głupoty .Ziomeczek mi pisał na czacie gry jak stracił fulla na MS SV.Napisał mi,że wpisał /Premium.Ja dla śmiechu teraz też tak wpisałem (głupota moja xD) i nie mogę wbić na serwer pisze sesja wygasła uruchom gre ponownie .Zrobiłem to i dalej nie moge wbic i wyskakuje to samo.Można prosić o pomoc ? Mifuuze kazał na forum napisać ,więc piszę .Licze na szybką odpowiedz
Nie można po prostu zrobić zabezpieczenia?
Pare takich wątków już było i pewnie jeszcze takie będą.
Np po wpisaniu /premium sprawdzało by czy gracz faktycznie ma premke, jeżeli nie ma ,to dostał by odpowiedź zwrotną"nie masz konta premium", a jeżeli by miał to by miał logowanie premium.
Zmieniłem typ Twojego konta na serwerze MineSerwer na cracked, proszę, sprawdź, czy wszystko działa, jak należy.
Zabezpieczenie jak najbardziej jest obecne w systemie logowania kont premium, jednakże jeżeli gracz na czyimś koncie premium poprzez launcher typu cracked - pozwala na włączenie premium, w innych przypadkach dostajemy komunikat o braku możliwości aktywacji logowania premium.
(11-September-2021 12:34:16)Krystian napisał(a): [ -> ]Zmieniłem typ Twojego konta na serwerze MineSerwer na cracked, proszę, sprawdź, czy wszystko działa, jak należy.
Zabezpieczenie jak najbardziej jest obecne w systemie logowania kont premium, jednakże jeżeli gracz na czyimś koncie premium poprzez launcher typu cracked - pozwala na włączenie premium, w innych przypadkach dostajemy komunikat o braku możliwości aktywacji logowania premium.
dalej nie moge sie zalogować .
https://zapodaj.net/fd523478d101c.png.html O to link co mi wyskakuje cały czas nawet jak włacze od nowa lauchera.Dla wiadomosci zrobiłem to na SV Na MS Pss wiem,że w złym dziale napisałem .
W takim razie tę sprawę musisz wyjaśnić bezpośrednio na TeamSpeaku - kanał centrum pomocy serwera MineSerwer, przy rozmowie z moderatorem jasno wskaż, że chciałbyś porozmawiać bezpośrednio ze mną.
Poradnik TEAMSPEAK:
https://mineserwer.pl/Temat-Konfiguracja...-TeamSpeak
No spoko.Tylko powiedz mi o ktorej godzinie mam byc
Wątek rozwiązany do zamkniecia