09-September-2021, 23:26:08
Hejka naklejka! Jak pewnie wie większość graczy besta, mamy coś takiego jak NPC o nazwie Decard, u którego możemy wykonywać bez limitu proste questy które dają nam niewielką ilośc expa. Niestety, (a może i stety??) ostatnim expowiskiem na którym jest decard jest expowisko 70, co zapewne spowodowane jest tym, że Decard został stworzony gdy właśnie expowisko 70 było ostatnim z dostępnych. Myślę, że nie zaszkodziłoby dodać wspomnianych questów na expowiska od 75-85 - zawsze to jakiś niewielki exp do przodu, no a skoro nie dostajemy expowisk możemy otrzymać przynajmniej taki bonusik 
No i nawiązując do tego co pisałem spoooro czasu temu, chciałbym zaproponować jakiś buff decarda na expowisku 40. Co prawda wiem, że na to expowisko się wraca żeby ulepszać itemy itp no ale bądźmy szczerzy, trzeba zabić po 10k każdego rodzaju mobów czyli łącznie aż 40k, a 2 ostatnie zadania są już EKSTREMALNIE trudne do zrobienia - na jedno przejście dt zabijamy może z 50 wymaganych mobów (mówię tutaj o mobach wymaganych do 3 i 4). O samej trudności tego questa świadczy fakt, że zrobiła go tylko jedna osoba, no i krótko mówiąc okazała się dzbanem który zmarnował swój czas
Obecnie nagroda za decarda na 40 to około 26k expa co nie jest zbytnio okazałą liczbą 
No cóż, liczę że moje 2 propozycje zostaną wzięte pod uwagę, miłego dnia i smacznej kawusi, herbatki, czy co tam pijecie

No i nawiązując do tego co pisałem spoooro czasu temu, chciałbym zaproponować jakiś buff decarda na expowisku 40. Co prawda wiem, że na to expowisko się wraca żeby ulepszać itemy itp no ale bądźmy szczerzy, trzeba zabić po 10k każdego rodzaju mobów czyli łącznie aż 40k, a 2 ostatnie zadania są już EKSTREMALNIE trudne do zrobienia - na jedno przejście dt zabijamy może z 50 wymaganych mobów (mówię tutaj o mobach wymaganych do 3 i 4). O samej trudności tego questa świadczy fakt, że zrobiła go tylko jedna osoba, no i krótko mówiąc okazała się dzbanem który zmarnował swój czas

No cóż, liczę że moje 2 propozycje zostaną wzięte pod uwagę, miłego dnia i smacznej kawusi, herbatki, czy co tam pijecie