MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pytanie odnośnie AC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy AC banuje też za inne cheaty niż aura?Bo z tego co obecnie zauważyłem taki MrJack (cyfr nie pamiętam) dostaje pierdyliardy razy ( dziś go 3 typa na rogach i ja na silce II klepaliśmy był w prot II vipa nie całym, i powinien już od samego mnie zdedać na 2 hity ale dostał aż 5 razy ode mnie nie wliczam kolegów i nic mu się nie stało jedynie to nas wykilał a gra już chyba z tydzień.)Nigdy nie widziałem by AC wykryło coś innego niż aura sam kalis coś mówił że AC wykrywa jak się uderzy w krótkim okresie czasu 3 boty które się pojawiają w różnych miejscach, więc jak AC ma wykryć inną modyfikacje?Stąd pytanie czy AC wykrywa inne cheaty niż killaura.
Żaden AC nie jest idealny.
Odpowiadając na pytanie to myślę, że "gałęzie" aury wykrywa (chodzi mi też o np. aimbota)
Skoro się pojawiają boty i na podstawie nich cheater ma dostać bana, to raczej trudno AC będzie wykryć takiego Regena.
Byłem uczestnikiem tej akcji , na wd mapa kanion ;.
To nie cheaty to są aktualne realia WD miał koxa zjedzonego widziałem efekt.
(12-December-2015 16:27:49)Dmodrt napisał(a): [ -> ]Byłem uczestnikiem tej akcji , na wd mapa kanion ;.
To nie cheaty to są aktualne realia WD miał koxa zjedzonego widziałem efekt.

A nie zauważyłem, ale z tymi koxami to troszkę przesada, diax eq się przyjmie ale koxy na dłuższą metę słabo trochu.
Prawie na każdym serwerze również jest na MineSerwer plugin "AntiCheat" zwykły, który nie rzuca się w oczy. Zwykle przez niego są cofki, ale pozwala na: blokowane fly, nuker (bot niszczy bloki) itp. Zobacz jak działa ten AC https://www.youtube.com/watch?v=1Gy4M-4oHm4
Do zamknięcia odpowiedź udzielona.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie