MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Błąd z kontem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Próbuję wejść na serwer ale wita mnie błąd że moje konto jest już zarejestrowane
z inną wielkością znaków. Wiem czym jest to spowodowane ale nie wiem czy da się coś z tym zrobić. Kiedyś jak grałem jeszcze na non-premium miałem taki sam nick jak ten tylko że z małych liter "karllpl" aktualnie po przejściu na premkę mam: "KarllPl". Czy da się cos z tym błędem zrobić? Czy aby grać na serwerze muszę specjalnie zmieniać launcher i grać na non-premium? (chodzi o serwer Minefox.pl)
Mógłbyś zmienić nick na premce z KarllPl na karllpl.
Niby to tylko wielkość liter, tyle że w rzeczywistości na tej podstawie generowane jest zupełnie inne UUID, tak więc zmiana wielkości liter w nicku po stronie serwera jest niemożliwa, gdyż spowoduje zbyt duży bałagan, gdzie dane z konta KarllPl będą się przeplatać z danymi karllpl. Jedynymi możliwościami są więc:
  • zmiana wielkości liter w nicku premium
  • korzystanie z launchera non-premium w celu korzystania z innego nicku
  • Ewentualnie skorzystać mozesz z tzw. "Alt Manager'a" https://www.curseforge.com/minecraft/mc-...t-switcher (WYMAGANY FABRIC LOADER) który pozwoli Ci zmienić nick bez resetowania gry. Sam korzystam z podobnego, lecz bardziej rozwiniętego narzędzia.
Przekierowanie